Siirry sisältöön
IhastunutTyttö13v.

Oon ihastunut yhteen luokkalaiseeni (poika), joka on hyvä ystäväni. En tiedä ollenkaan mitä tehdä. Oon ollut Häneen ihastunut jo noin kolme vuotta ja tunteet on vain hieman voimistunut! Oon siis seiskaluokalla. Viitosella kaverini sanoi, että menee kertomaan Hänelle (kaksi kaveria, tämä toistui useita kertoja) että oon ihastunut Häneen, johon vastasin aina että ihan sama, ei se kumminkaan usko. Nykyään jotkut oppilaat kiusoittelevat meitä kyselemällä toistemme kuullen esim. Häneltä ”Onko Laura kiva?” Tai minulta ”Onko Mikko kiva?”. Minua se ei haittaa, en ole ihan varma, mutta ei se taida Häntäkään haitata. (Nimet on muutettu) Emme ole koskaan puhuneet asiasta Hänen kanssa. Haluaisin jotenkin hienovaraisesti aloittaa seurustelusuhteen Hänen kanssaan, ja kaipaisin neuvoja. Miten teen sen? Ja nyt en pyydä turhanpäiväisiä kommentteja ”Oot liian nuori!” ”Anna olla, oota että menee ohi.” Pyydän neuvoja suhteen aloittamiseen ja haluan edes yrittää. Tämä on minun elämäni, josta minä päätän, ei anonyymit kommentoijat, jotka toistavat toisiaan niillä tutuilla fraaseilla nuoruudesta ja muusta. Kiitos!

IhastunutTyttö13v.

Eikö ketään kiinnosta? Torppasinko ainoot kommentoijat? ”Oot liian nuori, yms.”? T. Aloittaja

sneggooongo

es on myös hyvää
mutta asiaan
mene sinna ja sano että tuu esalle mikko ja sitte meette teille ja juttelette mukavia

IhastunutTyttö13v.

Muuten ihan hyvä, mut mä en juo energiajuomia :) T.Aloittaja

13vPoika

Okei moi mulla on ihan sama asia. Mäkin oon ihastunut yhtee saman ikäsee tyttöö mut jos uskallat niin voisit ehkä yrittää hankkia siitä ensin kaverin ja jos hänellä ei ole tyttö ystävää tai omaa ihastusta niin voisit yrittää ehkä ensin selvittä pitääkö hän sinusta jos pitää niin voisit ehkä olla kertomatta jonkin aikaa mutta jos hän ei huomaa että tykkäät hänestä niin voisit kertoa hänelle asiasta Toivottavasti tästä oli apua jollekkin toivon että vastaisit jotain ja jos vastaat niin voisitko millään vastata jos tää toimis :)

Rainbow dreams

Oo rohkee ja mee puhuu sille alota vaa iha rennosti sit jossain vaihees alat ohjaa aihetta esim. Ihastumiseen ja sit kerro tunteistas :) vaik se antais pakit nii se helpottaa kummasti ku saa kerrottua.

Azzie

Yleensä, jos haluaa jonkun ihmisen, tytön tai pojan, huomion, ei oikein ole sen selkeämpää vastausta kuin se, että kannattaa puhua tälle ihmiselle. Kertoa, mitä tuntee ja mitä haluaisi toiselta. Haluaako ystävyyttä vai jotain enemmän. Jos hän kerta on hyvä ystäväsi, on hyvinkin mahdollista, että teistä tulee jotain enemmän, mikäli tämä poika on myös kiinnostunut. Pyydä häntä vaikka lähtemään kanssasi johonkin (esim. elokuviin) kahdestaan, ja hyvässä tilanteessa otat asian puheeksi. Kerro vaikka, mitä mieltä olet hänestä, ja anna hänen sitten rauhassa miettiä vastausta. Ja sikäli mikäli poika haluaa setviä ensin omat tunteensa tai jopa sanoo, että haluaa pysyä vain ystävänä, niin muista kunnioittaa myös sitä päätöstä.

IhastunutTyttö13v

Kiitos kaikista vastauksista! Voisin kokeilla asioita, mutta en tiedä, toimiiko… Olin vähän mustasukkanen yhelle tytölle kyseisestä pojasta eikä kukaan tiennyt. Poika oli menossa leffaan ja se tyttö oli ehkä menossa samana päivänä mut poika muutti päivää ja sit mä kysyin siltä pojalta ”et eihän se tyttö pääse sinne leffaa, jos muutat päivää viime hetkellä?.” Sit ku se poika kysy multa et ”en tiiä, miten nii?” Nii olin vähän nolo, se varmaan voi epäillä vaikka mitä asioita :) T.Aloittaja

Vastaa aiheeseen: Ihastuminen, seurustelu, HELP ME!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top