Siirry sisältöön
Iloinen tyttö

Olen niin ihastunut yhteen poikaan, että ruuat ei maistu ja kaikki oksettaa. Haluan vain olla hänen lähellään. Mitä voisin tehdä, että saisin ruokahaluni takasisin?

Verkkari-Santtu ja Valle <3

Hei! :)

Minusta tuntuu, että sinun kannattaisi koittaa tutustua tähän poikaan esimerkiksi juttelemalla hänelle tai vaan olemalla ystävällinen hänelle ja auttaa häntä, jos hän tarvitsee apua. Ehkä jos tutustut häneen, ruokahalusi palaisi ja ruoka maittaisi. Oikeastaan pelkkä positiivinen mieli poikaa kohtaan ja hymyily riittää. Tällaiset tunteet ovat normaaleja, jos on todella ihastunut.

tusus

syö

tyttö

moi! olen 11v tyttö ja olen ihastunut yhteen poikaan. Onko liian aikaista vielä seurustella tai jotain sen tapaista tarkotan vaan sitä että onko liian aikaista mennä pidemmälle vai pitäisikö minun vain odottaa että olen vanhempi?

Nimimerkitön…

Ei ole liian aikaista mun mielestä ;) Mene vain pidemmälle jos huvittaa. Itse loppujen lopuksi päätät mitä teet. Kiva jos luet tämän :)

Joku

Menkää töihi

tyttö

kiitos että vastasit :)

Ellis

Moi. Voisitko yrittää tutustua siihen Snapissä jos tiedät sen snapin.
Olin ehkä ekalla ku olin ihastunut yhteen poikaan sitä jatku vielä kakkoselle kunnes sain tietää ettei se tykännykää musta.

Miettivä poika

Moi oon nuori poika ja oon ihastunut samalla luokalla olevaan tyttöön joka on myös selvästi ihastunut muhun. Se tuijottaa mua 24/7 ja yrittää näyttää hyvältä kun kävelen ohi. Se puhuu suoraan ainoastaan mulle kaiken lisäksi se puhuu tiettyjä asioita joita en ala tässä luettelemaan. Nyt ollaan siis tilanteessa missä kumpikaan ei kehtaa tunnustaa ihastusta vaikka kaveritkin tsemppais. Kysymys kuuluu: miten saisin tän jutun vietyä ilman suoraan puhumista loppuun asti? :)

9v tyttö

Moi olen 9v tyttö niin onko liian aikaista seurustella? 😊

Hihhihii

Ei seurustelulle ole periaatteessa mitään ikärajaa mutta kyllä yhdeksän on aika nuori seurustelemaan.

Nimetön…

Moi! Oon 10v tyttö. Oon ihastunut yhteen mun luokan poikaan, mut en varma onko se muhun. Oon snäpänny sen kaa tms, mut siihen se sit onki jääny. Se kattoo mua joskus tunnilla, mut jos se tajuaa mun nähneen se kääntää päänsä äkkiä pois. Mitä tekisin?

11v tyttö

Mä tykkään yhestä pojasta ja pyrin aina näyttämään sille merkkejä siitä et tykkään siitä mut pelottaa liikaa et se ei tykkää musta😭😭😭

Anonyymi

Oon 5lk ja oon ollut ihastunut yhteen tyyppiin mun luokal jo aika pitkään. On semmoinen tilanne et en yhtään osaa sanoo tykkääkö ihastukseni minusta, koska välillä se käyttäytyy ihan ku tykkäis musta mut esim. Välkillä se vaikuttaa ihan ku se tykkäis mun kaverista. Onko jotain vinkkejä miten voisin lähestyä häntä. Siis ihastustani.

Joku hyypiö vain.

Menkää rohkeasti kertoman tunteistanne ihastuksillenne, rakkaat ystäväiseni! Jos ei ole vastakaikua what u lose? Nothing! Eli kertokaa rohkeesti vaan se on helpompaa ku pitää se ihastus ihan omana tietona! Toivottavasti teillä käy hyvä säkä! <3

Vastaa aiheeseen: Ihastuminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top