Siirry sisältöön
Ponylove

Apua! Olen palavasti ihastunut luokallani olevaan poikaan, mutta onko tunne molemminpuoleinen. Ei sitä uskalla kysyä suoraan, koska luokalla on tytöt vihaa poikia ja pojat vihaa tyttöjä- suhde.
Mistä saisin tietää, että onko tunne molemminpuoleinen?

Sartsu -Verkk@ri

Moikka!

Niin se usein menee aluksi, että tytöt ja vihaa poikia ja pojat tyttöjä… Sitten pikkuhiljaa alkaa tilanne muuttua ja alkaa vähän kiinnostamaan, mutta ensin sitä on vaikea myöntää :)

Voit kertoa pojalle aivan hyvin jos haluat, älä välitä mitä muut ajattelee! Tee muutos tähän teidän luokan poikien ja tyttöjen suhteeseen, sen jälkeen varmaan muutkin uskaltavat helpommin. Jos et halua vielä kertoa pojalle vielä tunteistasi, voit vain tarkkailla tilannetta ja odottaa. Kerrot sitten myöhemmin, jos vielä haluat. Lupaan että jossain vaiheessa pojat eivät enää vihaa tyttöjä ja toisin päin, mutta sitä ei kukaan muu kuin kyseinen poika voi tietää, onko tunne molemminpuoleinen. Kysy häneltä vaikka vähän kierrellen, että mitä mieltä hän on sinusta tai jotain sinne päin.. :) Voi tietenkin olla ettei hän tuollaiseen kysymykseen vastaa mitään rakkauden tunnustuksia, mutta ainakin saata vähän suuntaa että oletko hänen mielestään kiva :)

Tsemppiä sulle!
-Sartsu

Nimetön

kysy vaan rohkeest ja jos et uskalla niin lähetä sil vaik viestii…kysy muilt ”ikänne oli?” mitä pahaa on tykätä pojista..ja ehkä saat myöntävän vastauksen..ei sitä tiedä

seppo

mä oon 13 v. poika ja voin autta.

Vastaa aiheeseen: Ihastuminen/tunteet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top