Siirry sisältöön
Poika

katsos kun tykkään yhest tytöst meiän luokalla (ollaa molemmat 16v) ja tota mietin suurinpiirtein kokoajan että miten tämän asian hänelle kertoisin… itse aattelin ekaks facebookin kautta ku ei oikein naamatusten oo aikaa tai paikkaa sanoo mut aattelin tossa äskettäin että voisin toki pyytää häntä tulevalla syyslomalla vaikka kaupungille tai leffaan ja kertoa se sitten siellä naamatusten jotta hän ottaisisi sen mahdollisimman tosissaan eikä luulisi että vitsailen. Oisiko toi niinku hyvä tapa kertoo tunteensa (tai pikemminkin hyvä paikka/aika kertoo tunteensa)? ja jos se yhtään helpottaa nii oon aika hyvä kaveri kyseisen tytön kans vaikka ollaan tunnettu vasta about 2kk ja puhutaan aika paljo koulussa ja facebookissa ja sillee… hän on semmone aika ilone, söpö ja aina hymy päällä oleva tyttö ja ei kyl mikään ujoimmasta päästä oleva (aika paljo kavereita sil kyl on verrattuna muhu)… ja lisäkysymyksenä et mahtaisiko se vaikuttaa että miten hän suhtautuu minuun tai kiinnostuu minusta ku kerroin hänelle tossa n. 3viikkoa sitten semmoisen asian/salaisuuden mitä en oo kertonu ku kahelle parhalle kaverille? hän kyl näytti suhtautuvan aika hyvin siihe (tai surullisesti koska asia oli surullinen ja järkyttävä) ja hän kyl tuki siinä asiassa mut ku kaveri sano et ois kannattanu jättää sanomatta ku kuulemma on tehty tutkimuksia et tyttöjen kiinnostus lopsahtaa heti jos kerrot mitää tämmöistä heille..? et kaikki vastaukset ovat tervetulleita ja kiitos jo etukäteen! :D

Avulias:)

Mene ihmeessä pyytämään leffaan. Oon tyttö ja haluisin että mulle kerrottais naamatusten kaikki jotka tykkää musta. Jos haluut siis sanoo hänelle suoraa tunteistaa, aika vois olla srllane että istutte kahestaa tuoleilla, nojaudu vähä tyttöö kohti ja sano suoraa että pidät häntä tosi mukavana ja kivana ja että tykkäätt hänestä. Jos hän kysyy siitä salaisuudesta, sano että oot ollu vähä sekasi viime päivinä siitä että oot jutellu hänelle. Ja aiankin kun eräs poika kertoi mulle että tykkää musta, se teki samanlai nii siitä meiä juttu on sit lähteny!! ;) onnea ja ole rohkea!!

Nannis

Oon Avuliaan kanssa aika samoilla linjoilla; kerro ihan rohkeasti kasvotusten tunteistasi, ja jos tyttö on yhtään fiksu, se osaa kyllä arvostaa sitä.
Tuo kaverisi mainitsema tutkimus tyttöjen kiinnostuksen lopahtamisesta.. Onkohan ystäväsi tehnyt ihan itse tämän tutkimuksen? Itse en kyseisen sukupuolen edustajana kyllä usko tuohon. Ennemmin näen salaisuuden kertomisen osoituksena luottamuksesta ja myös siitä, että osaat puhua vaikeistakin asioista (niin kuin tämä asia ilmeisesti jollain tavalla oli).
Vaikutat viestisi perusteella tosi mukavalta pojalta – ihastuksesi kohde on onnen tyttö. Mikäli et jostain syystä saisikaan tältä tytöltä vastausta tunteisiisi, niin älä kuitenkaan lannistu, sillä tuollaiselle pojalle riittää varmasti ottajia.
Onnea yritykseen!

utelias

määkin oon samaa mi9eltä että kasvotusten on parempi kertoa,nimittäin mulle kävi niin, kun mulle kerto eräs poika mitä tunsi mua kohtaa.tosin ei kyllä oltu leffassa ja nyt seurustellaan.että onnea sulle että teistä tulis kiva pari.vaikutat todella kivalta pojalta.

Vastaa aiheeseen: ihastumisesta kertominen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top