Siirry sisältöön
Ihastunut🥰

Heips! Oon siis 12v tyttö ja mä tavallaan seurustelen yhen söpön pojan kanssa. Mutta mulla on ongelma joka on että mä ihastun ihan liian helposti (suurinpiirtein joka toiseen vastaantulevaan mun ikäseen poikaan). Mulla on sen poikaystävän lisäks sellasia pikkusia ihastuksia esim. rinnakkaisluokkalaisiin ja joihinkin vuotta vanhempiin tyyppeihin.
Missä vaiheessa on paha asia seurustella ja samaan aikaan olla ihastunut toisiin poikiin?
Kaverin mukaan silloin, kun ajattelee enemmän sitä uutta ihastusta kun poikaystävää.
Ja jos toi pitää paikkaansa, niin yksi mun (ja sen mun kaverin) rinnakkaisluokkalainen ihastus alkaa mennä vähän vaaralliselle puolelle (ajattelen sitä aika usein ja se on mun ja mun kamun mielestä tosi söpö).
Tiivistettynä sekavan viestin pääasia:
Seurustelen pojan kanssa, mutta samalla ihastun muihinkin poikiin koko ajan.
Onko se suhteelle iso ongelma?
Kiitos jo etukäteen ja pahoittelut kun oli sekava ja pitkä viesti:)

Hihii

Moi. Ite täytän tänä vuonna 17 ja oon seurustellu nyt kohta 10kk. Ja siis mun mielestä, se vähän riippuu kuinka vakava sun ja sen sun poikaystävän juttu on. Tottakai aina jos seurustelee nii se, että on muita ihastuksia on aika paha. Ite oon kuullu, että jos tulee tunteita toista kohtaan niin pitäisi valita se toinen, koska jos oikeasti tykkäisit poikaystävästäsi niin et saisi tunteita toisia kohtaan. Kyllähän se on ihan okei ajatella että joku toinen poika on komea ja näin mutta se, että se alkaa olemaan jo ihastusta nii se on kyllä aika paha. En millään pahalla tätä tarkoita, mutta ikäkin voi tehdä sen. Silloin suhteet eivät ole ehkä vielä niin vakavia. Muistan kun itse olin tuon ikäinen tuntui, että ihastuin joka päivä johonkin uuteen ja vanhat unohtuivat. Mutta on ihana että sulla on jonkun pojan kanssa juttua. Mutta tuossa tilanteessa ajattelisin omalle kohdalle miltä itsestä tuntuisi, jos poikaystävä olisi ihastunut muihin tyttöihin. Ja sitten miettisin että jättäisikö seurustelun myöhemmälle iälle. Seurustella ehtii ei ole mitään kiire. Mutta kannattaa alkaa olemaan toisen kaa kun tunteet ovat oikeasti oikeat. En tiiä auttoko yhtään, mutta kaikkee hyvää sulle! 💕

Vastaa aiheeseen: Ihastun liian helposti?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top