Siirry sisältöön
joku

oon 15 v poika ja on tosi ihastunu yhteen vuotta nuorempaan tyttöön, mutta en tiedä miten lähestyisin sitä ku se liikkuu aina isos kaveriporukas ja en kehtaa mennä jutteleen sille…. sitte on vielä semmonenki ongelma että en nää sitä muutaku koulus. eli voisko joku antaa jotain vinkkejä miten häntä lähestyisin?

minävain

Facebookissa juttelet?

Lootuska.

Ensiksi kannattaa ottaa selvää missä se liikku. Eli esim. harrastaako se jotain? Käykö se perjantaina kylällä/kaupungilla. Ja harrastusten avulla voit päästä tyttöä lähemmäs, jos se vaikka pelaa jotain jalkapalloa, sählyä, tanssii, soittaa…jne. käy kattoon sen matseja tai konsertteja jne. tai jos se käy perjantaina jossain mene samaan paikkaan vaikka kavereitten kaa. Yritä päästä sen lähelle ihan millä konstilla vaan. Taikka koulussa voit pyytää siltä kynää lainaan jne. pikkusen kerrallaan, ja kun uskallat jo kysyä siltä kynää lainaan niin voi jo kysellä sen kuulumisia. Tai jos ette oo samalla luokalla niin kysy siltä ihan ohi mennen missä vaikka wc on tai jotain :D kyllä se siitä :) muuta en osaa neuvoa! toivottavasti oli edes jotain apua :>

Moi

Jos sil on facebook nii lisää se kaveriks ja sit voit mennä puhuu sille siin chatis, tai meses tai missä vaa. Ja sit kannattais tutustuu sen kavereihin ja sillee nii sit se huomaa sut varmaa ja yritä liikkuu samois psikois ku se ja kattoo sitä silmii. Kato aina välil sitä kunnes se kattoo takaa ja sit sä vaik hymyilet vähän tai katot sitä silmiin vähän aikaa ja sit kato pois. Toimii kyllä. Tsemppiä! :)

:) heh hei

yritä vain mennä puhumaan tytölle kun hän on kaveriporukassa tai jos et uskalla niin katso onko aikoja milloin hän sattuisi olemaan yksin jos et näe häntä muualla pyyvä hänet jonnekkin koulun jälkeen, ehdota että menette vaikka yhtämatkaa kouluun jos asutte samalla suunnalla. Ja voit aluksi vihjailla tai jotain jotain jos et tiedät mitä hän sinusta ajattelee.
Itse on samassa tilanteessa mutta vuotta vanhemman pojan kans (itte -97 ja poika on -96.) Tosin hän ei liiku kovin usein hirmu isoissa porukoissa, vaikka hänellä onkin kavereita. Itte oon aina porukassa en melkeen koskaan yksin ja haluaisin puhua pojalle mutta kavereiden vuoksi en voi koska pelkään heidän alkavan kiusaamaan kyseistä poikaa tai minua ja menevän heidän haukkumaan pojan päin naamaa tai selittämään jotain hänelle.
Mutta ookko varma että tyttö ei pidä sinusta taikka sitten hän pitääkin sinusta paljonkinja ei hänkään uskalla tehdä mitään ja jonkun on aina tehtävä suhteeseen aloitus. Ja anteeksi ylipitkä novellini,autokohan tuo taas mitään, hyvä jos jotenki autto ja onnee, toivottavasti saat sen tytön.. :)

Nimetön

Hei!

Jos poika on jo udellut numeroasi sinulta, se kannattaisi antaa ja voisit yrittää viettää enemmän aikaa hänen kanssaan. On normaalia olla enemmän kavereina kuin seurustelusuhteessa tuossa iässä(oletan että olet peruskoulussa). Itse kokemuksella voin kertoa että seurustelun aloittaminen yläasteella (miksei ala-asteellakin) on vaikeaa kun itsessäänkin tapahtuu jo paljon muutoksia eikä kaikki ole vielä selvää. Suosittelen että juttelette ja vietätte aikaa kavereina tai vaikka hiukan enemmän :)

Onnea ja hyvää kesää!

Vastaa aiheeseen: ihastunu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top