Siirry sisältöön
Silli

Oon 11.v tyttö ja oon jo kauan ollu ihastunu yhteen meidän luokkalaiseen poikaan. Oon muutenkin semmonen joka ajattelee usein et ”huomenna sitten”, niin noh mun paras kaveri sano et tykkää siitä pojasta johon mä olin ihastunu enkä saanu sille kerrotuksi et mäkin tykkään siitä pojasta. Ja nykyään mä joudun kuunnella sen havaintoja, kuinka se poika katto siihen päin ja kuinka se niin tykkää siitä… MÄ EN KESTÄ!

Ihastunut

Mulla on sama ongelma paitsi että mulla on kaksi parasta kaveria ja ne molemmat on ihastunu samaan tyyppiin kuin minä. Toinen kaverini on kertonut minulle ja sille toiselle kaverilleni ihastuksensa ja se toinen on kertonu pelkästään mulle. Itse en ole kertonut kummallekaan.

kokemustaon

Mä niin tiedän miltä toi tuntuu!!! Storytimeee!!!! Tää on sit aika monimutkasta nin yrittäkää pysyä perässä. Eli mö olin ihastunu yhteen mun luokkalaiseen ja mun hyvä ystävä oli myös ihastunu siihen. (Se on samalla luokalla) Sitten vielä mun paras ystäväsi oli ihastunu siihen ja kaiken lisäks yks tyyppi joka on sen mun parhaan ystävän hyvä kaveri, niin sekin oli ihastunu siihen poikaan! Ja se oli nähny sen pojan vaan kerran!!!! Että otti kyllä vähän pannuun

Vastaa aiheeseen: Ihastunu samaan poikaan parhaan kaverin kaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top