Siirry sisältöön
Joku

Joskus tunneil ni yks poika johon oon ihastunu nii tuijotetaa yleensä toisiamme hetken aikaa ja käännetään katseemme pois, joskus katon sitä sillee et nään et se tuijottaa mua ja hetiku näkee et näin sen nii kääntää katseensa. Ja sit joskus mennää samoihi paikkoihi samaa aikaa ni molemmat niiku esim antaa toisillee tilaa tai sillee jos se poika vaik tulee mua vastaa jossai tilas mis wi mahu 2 samaa aikaa ni sit molemmat vaa pysähytää ja ootetaa et kumpi menee xd ja sit joudutaa aina tekee esitelmii kahestaa koska ope valitsee meiät aina pareiks.
Ja oon ihastunu siihe en tiiä onks se muhu, mut oon tytöks syntyny mut oon trans ja se on pelottavint koska haluaisin olla sen kans mut jos se ei haluu olla mun kans esim koska oon poika. Paitsi jos en kerro sil mtn.

Nettiystävä

Juttele pojan kanssa. Kysy vaikka päivän kouluruoasta, esim. Tiedätkö mitä tänään on ruokana tai Oliko hyvää ruokaa. Siitä se keskustelu lähtee ja kun olet muutaman kerran jutellut hänen kanssaan, pystyt jo varmasti puhumaan avoimemmin ja kertomaan tunteistasi.

Kertomasi asiat viittaisivat siihen, että hänkin pitää sinusta. Joten siitä vain. Jos hän ei pidäkään, saatat saada sen sijasta hyvän ystävän. Jollain tasolla hän ainakin tuntuu sinua arvostavan ja olevan kiinnostunut sinusta.

En kerro

Onko sillä silmälasit

Joku

Ei sil oo lasei

Vastaa aiheeseen: Ihastunu yhtee poikaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top