Siirry sisältöön
Tyttönen

No elikkäs olen luokan pisin ja olen ehkä ihastunut yhteen meiän luokkalaiseen poikaan, mutta en tiedä olenko? Voisiko joku auttaa?

PS. Onko teiän mielest lasit rumat tytöl? (pojat vois vastata)

Nimetön

laseja on erinlaisia kaikki ei sovi mut ei ne rumat oo.

J3H

Miten ihmeessä tuo sinun ilmoitus pituudesta liityy mitenkään mihinkään..? No miten vain, onneksi olkoon ”Luokan pisin henkilö” -tittelistä.

Jos sinä ajattelet häntä useita kertoja päivässä, et keksi hänestä montaa huonoa puolta tai punastut, mumiset, unohtelet asioita ja alat käyttäytymään erikoisesti hänen seurassaan, sinä olet aika varmasti ihastunut häneen.
Mutta rakas, jos sinä et osaa tunnistaa omia tunteita, opettele se ennen kuin teet mitään muuta. Kertotaulut voi odottaa huomiseen.

PS. Harva välittää onko ihmisellä silmälasit vai ei. Jos sinä pidät niistä, pietä niitä silmillä hymyillen. Jos taas inhoat niitä, hanki piilolinssit.

Hauskaa itsesitutkiskelua! :)

Poika

Tietysti lasit ja tytöt ovat kaikki yksilöjä, mutta itse ainakin tunnen maailman kauneimman tytön, joka on aina aivan uskomattoman kaunis, mutta lasien kanssa vieläkin kauniimpi. Eli eivät ne lasit ainakaan aina ole pahaksi. :)

Vastaa aiheeseen: Ihastunut

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top