Siirry sisältöön
Poika

Joo elikkä oon ihastunut tai no oikeastaan rakastunut yhteen mun luokkalaiseen miten mene sanomaan sille, että oon ihastunut siihen. Mutta mua pelottaa, että se levittää siit tietoo kaikille sit mua luulan joksku pelleks. Ja sittää tyyppi on tosi suosittu ja en tiiä pitääkse must ollenkaan. kertokaa te tytöt miten reagoisitte jos joku poika tulis sanomaan sanomaan, että on ihastunut sinuun. Vastauksii pliis kiitti jo etu käteen.

no

Lähestyä on helppo puhelimen tai vaikka facebookin kautta. Kannattaa vaan mennä juttelemaan tytölle ihan normaalista ja katsoa miten hän reagoi, jos tyttöä ei kiinnosta ei kannata jäädä roikkumaan..(:

..tyttö

Mä oon tyttö ja mulla oli sama ongelma mut vaan et tykkäsin pojasta. Mun kamu kerto sille että mä tykkään siit… Mut jos joku tulis sanoo et vaikka meiän luokan poika tykkäis musta niin se saattaisi hämmentää mutta riippuu ihan pojasta.. Loppujen lopuksi se ei oo ees niin kamalaa :) onnee ..

tyttönen

Mä itse olisin ainakin imarreltu jos mulle tultas kertomaan silleen :) Mielellään kasvotusten niin muhun se tekis suuremman vaikutuksen ainakin. Itse en malttaisi varmaankaan parhaalle kaverille/kavereille olla kertomatta asiasta, mutta muuten pitäisin suuni kylläkin supussa.

8 vuotias

Auttakaa mitä teen? Oon ihastunu yhteen poikaan joka menee mun kans samalle luokalle, mutta menen syksyllä uuteen kouluun ja olen nähnyt pojan vasta 3 kertaa, joten sanokaa pitäisikö lähestyä vai unohtaa koko juttu. Tämä poika on kaverini isoveli eli on vähän outo olo ja tiedän muutenkin vain pojan nimen ja iän en muuta. Tulisiko siitä mitään?

15v poika

oot vasta 8 älä kiirehdi et oo kypsä ja et tiiä seurustelusta vielä mitää

Vastaa aiheeseen: ihastunut

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top