Siirry sisältöön
pukinparta

Moikka! Oon yläasteelainen tyttö ja oon ihastunut pahasti erääseen poikaan. Siis en vielä tunne kyseistä poikaa mutta se on niiiiin komee ja kaikkee *.* !! Mutta. Mulla on ongelma.

1. Oon lestadiolainen, ja tiiän, että mun perhe ei hyväksyis sitä että mulla ois juttuu ’ei lestaadiolaisen’ kanssa. Ja sitä että ”näin” nuorena.. Ja kaikkee tämmöstä.. Mutta, ku mä en voi tunteilleni mitään :o oon niin kertakaikkisen ihastunu ,siit ei pääse yli eikä ympäri!! :o
2. Miten näyttäisin ees tolle pojalle olevani kiinnostunut siitä? ja sit se, et miten tutustuisin siihen poikaan, sillee luontevasti..? (tajusitteko)

Mitä teen? Saa ehotella! Kiitos jos vastaatte! :)

.t 14

No, tuohon vanhempi-ongelmaan en oikein osaa sanoa mitään, mutta mieti asiaa paremmin sitten kun se on ajankohtainen, eli jos sinun ja sen pojan välille syntyy jotain ;)
Mutta pojalle voi osoittaa kiinnostusta hymyilemällä ja katsomalla silmiin :)
Onnea yritykseen, itsekin tässä ihastelen yhtä poikaa, jota en tosin tunne. Tää on aika hirvittävän ihanaa tää ihastuminen, vai mitä? ;)

hieman nuorempi

Kun aloitin seurustelun nykyisen kanssa lähetin vain viestillä että ”pidän susta”. En aio kertoa vanhemmilleni vielä ainakaan vähään aikaan että oon tapaillu sitä. Ja ne tuntee sen pojan vieläpä aika hyvin. Voisit pyytää vaikka pojan kaverilta pojan puhelinnumeronja lähettää viestin tai soittaa.

P.s älä kerro vanhemmille. Siitä tulee vaan mutkikkaampaa?

Mimmukka

Pukinparta mulla on sama ongelma:) Oon niiin ihastunu yhteen meiän luokkalaiseen poikaan (oon ollu jo useamman vuoden). Oon melko varma että sillä on jotain tunteita mua kohtaan (perus tämmöstä pitkään kattomista ja lähelle tunkemista), mutta kumpikaan ei uskalla tehä alotetta. Mäkin oon siis lesta:)

Pianyläastelainen

Oon siis 12 (koht 13) ja Siis mullahan on sellainen ongelma et kun mä oon yhteen tyyppiin ihastunut niinku et jos kysyttäis ottaisitko tuhat euroa vai ihastuksesi niin kyllä mä mun ihastuksen ottaisin… Siis me ollaan todella hyviä ystäviä ja aina ku mä oon sen kanssa niin se hauskuuttaa mua ja saa mut hymyilemään. Mä en uskalla kertoo et pidän siitä todella paljon niinku sydämellä ja no sit pelkään et meidän ystävyyssuhdetta ei sit enää oo jos se sanoo ettei haluu olla mun kanssa??? mut musta välillä tuntuu se tykkäis musta. Ainiin enhän mä kertonu siit yhtään. Siis sehän saman ikäinen poika ku mää ja me ollaan saman pitusia ja sehän on etu ku molemmat ollaan vähän lyhkäsempiä☺️ Mut se vaan jää mieleen pyörimään et jos kysyy että haluuks olla poikaystävä tai miten nykyään sanotaan ja jos se sanoo joo niin miten se meidän juttu toimii mä pelkään ettei mitenkään….

Vastaa aiheeseen: ihastunut

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top