Siirry sisältöön
Dream🥀4ever

Eli tilanne on siis tämä, että en tiedä onko yksi poika ( josta itse olen pitänyt jo noin yksi ja puoli vuotta) ihastunut minuun.
Hän välillä katselee mua ja tuntui anakin viime perjantaina, että hän haki katsekontaktia ja muutenkin katsoi minua suoraan silmiin. Välillä hän tekee sitä, mutta välillä tuntuu kuin hän ei edes huomaisi minua (en tiedä kuvittelenko se vain vai tekeekö hän todella niin tarkoituksella).
Me ollaan pari kertaa puhuttu (kaikki kerrat hänen aloitteestaan) mutta vähän vaikeuttaa se kun ollaan eri luokilla.
Ollaan kuitenki kaks kertaa viikossa samalla tunnilla koska meillä molemmilla on espanja valinnaisena. Sillon tuntuu aina että hän hakee katsekontaktia ja kerrankin kun puhuin kaverini kanssa Italialaisesta ruokakulttuurista (yks enkun projekti ) hän alkoi heti puhumaan samasta aiheesta.
En nyt siis tiedä, että tykkääkö hän minusta vai ei ja pitäisikö asia ottaa puheeksi.
Neuvoja? samaistumista?
Kiitos jos vastaatte.

👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

Itelläkin oli yhes vaihees semmonen tilanne mun oman ihastuksen kaa jonka veikkasin olevan ihastunut muhun. Istuttiin vierekkäisillä paikoilla josku 3 tai 4 luokalla. Se aina puhu mulle kaikee,kerto vitsei, se autto mua ottaannjopa sukset pois kun en saanu niitä ite😂 ja kun sillä ei ollu kobetta ja kysyin et haluuks se kattoo mun koneesta vai taululta niin se halus kattoo mun koneest. Kukaan poika ei siis ikinä auttais mua tollasissa asioissa yms. Meillä on myös hauska tarina joltain 1 tai 2 luokalta. Se ajo sen ihme skuutilla mun jalkojen päälle ja viel kaks kertaa. Sit me vaan naurettiin ja nii…se oli vähän outo tilanne…enää en usko et sil ois tunteit. Mutta toisaaltaann se istu yhen mun kaverin kaa vierekkäin ja ne heitti aika saman laist läppää kahestaan…

Vastaa aiheeseen: Ihastunut?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top