Siirry sisältöön
15vee-poika

Oon ihastunut yhteen rinnakkaisluokkalaiseen tyttöön, ja luulen et silläkin on jotain tunteit mua kohtaan, mut en tiedä mitä tehdä. Koulussa mulla ei oo yleensä kunnon tilaisuutta mennä juttelemaan tälle kahdenkesken, enkä oikeen tiedä mitä sanoisin kyseiselle henkilölle. Sen lisäksi olen aika ujo ihminen, mikä ei helpota asiaa…

Olisikos teille neuvoja että mitä sanoisin/kuinka uskaltaisin mennä puhumaan sille?

14 vuotias tyttö

Hei, vinkkejä miten menisit hänelle juttelemaan… Voisit mennä jossakin somen kautta juttelemaan. Tai sitten koulussa tai vapaa-ajalla mennä juttelemaan vaikka koulusta ja harrastuksesta tai mistä vaan ajankohtaisesta, joka kiinnostaisi. Itse saan tällä hetkellä tosi paljuon huomiota pojalta, jos ”juttunne” etenee, nii anna paljon huomita, mutta älä ole liian ahdistava, ja kehua paljon. Silloin tyttö leijuu ilmassa koko loppu päivän. Ja muista, että joo Whats’appissa on helppo jutella ja vaikka facetimessa mut se keskustelu ja oleminen f2f on tärkeintä ja ihaninta.

tyttönen -98

liikutteko samassa porukassa? onks teillä mitää yhteisiä juttuja mistä voisi saada keskustelun aikaseks? tai onko teillä jotain koulujuttuja mistä voisitte keskustella?
ootteko 9lk? jos näin ni ainahan voi kysyä mihin peruskoulun jälkeen? siinä olisi ainakin keskustelemisen aihetta.

aloitteen tekeminen on aina hankalaa, mut kun saa sen keskustelun aikaseksi niin sitä ajattelee että ei se niin vaikeeta ollutkaan.

ja jos kyseisellä tytöllä on tunteita sua kohtaa ni asia on vielä helpompaa.

:)

15-vee poika

Suuret kiitokset neuvoista! :)

15-vee poika

Valitettavasti emme liiku samoissa porukoissa, eikä meillä ole yhteisiä tuntejakaan. Useina päivinä tosin meillä on tunnit viereisissä luokissa, jolloin näen hänet – ja usein tuolloin meillä on myös jotenkin erityiseltä tuntuva katsekontakti.

Olemme yhdeksännellä luokalla, joten kysyn luultavasti sopivan tilaisuuden tullen mihin hän aikoo peruskoulun jälkeen.

Kiitos, onnistuit juuri valamaan minuun itseluottamusta ja toivoa! :-)

tinajei

hei ootko saanu jo tilaisuutta mennä juttelemaan tälle tytölle ?
ootko puhunnu sille aikasemmin koskaan? jos et ja et yksin haluaisi mennä juttelemaan aluksi ni voitte mennä kavereiden kanssa ja silloin voit saada keskustelun aikaiseksi ja voitte jatkaa sitä yhdessä sitten kahdestaan myöhemmin.

tsemppiä sulle :)

Vastaa aiheeseen: Ihastunut

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top