Siirry sisältöön
Nimetön

pidän tyypistä joka on joskus samalla dösällä kuin mä mutta en osaa tehdä aloitetta.ideoita???

Nimetön

dösä?

dö-sä?

d-ö-s-ä?

dösä?

VALAISKAA NY HIMPUTTI VIEKÖÖN!

Nimetön

tarkoittaa varmaan bussii?

Nimetön

noh kuinka vanha olet, entä poika, tunnetteko muuten (samassa koulussa tai jtn semmosta) vai onko dösä (bussi/linja-auto tarkennus edelliselle ketä ei tienny mikä dösä on) ainut paikka missä ”tapaatte”

:3

Tota tota, tunnetko tyyppiä ollenkaan? Ja mikä on ”joskus samassa dösässä” säännöllisesti päivittäin, pari kertaa viikossa, harvemmin??

Nimetön

No, oon 13v.ja oon samas koulussa sen pojan kanssa ja nään sen bussissa melkein joka päivä. En tunne sitä kovin hyvin.

mo

joo meet vaa sanoo sil et alaX olEE????????!!1

Nimetön

kertoisitko hieman enemmän?

Nimetön

oon saman ikäinen kuin se ja oon huomannut se välillä vilkuilee muhun päin mutta ei se varmaa mua kato, en oo mistään kauneimmasta päästä. ja mun yks kaveri on ollu samalla luokalla kuin se, mutta kaverini ei tiedä, että pidän siitä pojasta.

Nimetön

menisin niin ku tuntemattomana sanoo et alax olee?

15v tyttö

Moi!
Luin tekstisi ja ensimmäiseksi mun on pakko sanoa, ettet voi pakottaa tai saada ketään tykkäämään susta enemmän kuin mitä se tykkää. Ihmisten tunteet ovat yksilöllisiä ja siksi olisi tärkeää, että ymmärrät ja sisäistät asian, koska muuten voit pettyä jälkikäteen pahasti.
Minusta sun kannattas jutella pojalle ja kysyä tältä, olisko teillä mahdollista mihinkään suhteeseen vielä jossain vaiheessa, vai onko hän jo nyt sitä mieltä, ettei teillä tuu olemaan mitään juttua koskaan. Kummin hän ikinä sitten tulisikin vastaamaan, niin pää pystyyn vaan ja nokkakohti uusii pettymyksii:) Tässä ikähaarukassa missä me mennään, eli about. 10-16v, joskus jopa vielä 17v, niin näitä tyttöjä ja poikia menee ja tulee.
Virheistä oppii ja pettymyksistä susta tulee entistä vahvempi ihminen!:)

.t 14

No, tuohon vanhempi-ongelmaan en oikein osaa sanoa mitään, mutta mieti asiaa paremmin sitten kun se on ajankohtainen, eli jos sinun ja sen pojan välille syntyy jotain ;)
Mutta pojalle voi osoittaa kiinnostusta hymyilemällä ja katsomalla silmiin :)
Onnea yritykseen, itsekin tässä ihastelen yhtä poikaa, jota en tosin tunne. Tää on aika hirvittävän ihanaa tää ihastuminen, vai mitä? ;)

hieman nuorempi

Kun aloitin seurustelun nykyisen kanssa lähetin vain viestillä että ”pidän susta”. En aio kertoa vanhemmilleni vielä ainakaan vähään aikaan että oon tapaillu sitä. Ja ne tuntee sen pojan vieläpä aika hyvin. Voisit pyytää vaikka pojan kaverilta pojan puhelinnumeronja lähettää viestin tai soittaa.

P.s älä kerro vanhemmille. Siitä tulee vaan mutkikkaampaa?

14 vuotias tyttö

Hei, vinkkejä miten menisit hänelle juttelemaan… Voisit mennä jossakin somen kautta juttelemaan. Tai sitten koulussa tai vapaa-ajalla mennä juttelemaan vaikka koulusta ja harrastuksesta tai mistä vaan ajankohtaisesta, joka kiinnostaisi. Itse saan tällä hetkellä tosi paljuon huomiota pojalta, jos ”juttunne” etenee, nii anna paljon huomita, mutta älä ole liian ahdistava, ja kehua paljon. Silloin tyttö leijuu ilmassa koko loppu päivän. Ja muista, että joo Whats’appissa on helppo jutella ja vaikka facetimessa mut se keskustelu ja oleminen f2f on tärkeintä ja ihaninta.

tyttönen -98

liikutteko samassa porukassa? onks teillä mitää yhteisiä juttuja mistä voisi saada keskustelun aikaseks? tai onko teillä jotain koulujuttuja mistä voisitte keskustella?
ootteko 9lk? jos näin ni ainahan voi kysyä mihin peruskoulun jälkeen? siinä olisi ainakin keskustelemisen aihetta.

aloitteen tekeminen on aina hankalaa, mut kun saa sen keskustelun aikaseksi niin sitä ajattelee että ei se niin vaikeeta ollutkaan.

ja jos kyseisellä tytöllä on tunteita sua kohtaa ni asia on vielä helpompaa.

:)

Vastaa aiheeseen: ihastunut

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top