Siirry sisältöön
mamelukki

Mulla on jo varmaan vuoden ollu tosi romanttisia tunteita mun hyvää frendii kohtaa,ollaa molemmat tyttöi. Mietin sitä tosi paljon ja toivoisin että voisin seurustella sen kanssa. Tää on tosi häiritsevää ku ollaa nii hyvii ystävii ja on välil vaikee olla yhessä ku en pysty miettii et oltais vaa kavereit. Lisäks se välillä koskettelee mun jalkoja tai käsiä,luulen et se on vaan läppää mut mulle tulee siitä sellasii kuumii aaltoja koko kehoon ja meen ihan kananlihalle. En tiedä huomaako se sitä musta. Sitte tuun ihan mustasukkaseks jos se edes vitsailee että on ihastunut johonkin tai jos koskettaa jotakin toista. En tiiä pitäiskö mun kertoo sille mun tunteista,mut en usko et pystyisin ja kaikki menis varmaan ihan pilalle..apuaa haluisin saada tän loppuu mut toisaalta rakastan tätä tunnetta.mitä mä teen?!

kalle

Saattaa olla että ystävälläsi saattaa EHKÄ olla tunteita sinua kohtaan. Toisalta ei voi tietää onko se vain eräänlaista ystävyyttä…
Ehdottaisin sinua olemaan toistaiseksi sanomatta mitään. Sitten kun aika omasta mielestäsi on sopiva, voit varovasti mainita asiasta.

Vastaa aiheeseen: ihastunut frendiin??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top