Siirry sisältöön
Toivotonta

Niin, elikkäs. Oon ihan toivottoman ihastunut yhteen tyttöön, johon tutustuin netissä ja avauduin sille omista asioista. Heti sen ensimmäisen keskustelun aikana vaihdettiin kik messengeriin ja siitä myöhemmin whatsappiin. Oon auttanut sitä tyttöä läksyissä ja ollut parhaani mukaan tukena ja koittanut saada sen ymmärtämään, ettei siitä oo vaivaa. Päin vastoin mä haluan auttaa sitä kaikessa missä pystyn ja mulle tulee parempi mieli ja sit etenki ku tiiän et sil on parempi mieli ni mulki on entisestää. Sen lisäks tosiaa itekki osaan uskoutuu sille asioistani. Me ei olla tunnettu vielä hirveen kauaa, mutta silti mä oon ihan hulluna siihen ja haluan vaan tutustua siihen paremmin ja wää.

Yks mun kaveri välttämättä halus sitten selvittää tän mun ihastuksen suuntautumisen, niin heterohan se ;_; tosin en usko, että se ois niin ahdasmielinen ihminen että sukupuoli rajottas, jos muijaan ihastuskin joskus.

No anyways, kirjotin sille rakkausrunon. Näytin sen sille ja vasta parin päivän päästä uskalsin kertoo, et se runo on sille. No sit ku kerroin, ni se ei oikeen sanonu asiaan mitään suoraa, jonka mä sitten ymmärsin niin, että se ei ole minusta kiinnostunu. Hämmnenty/säikähti mun tunnustusta eikä halunnu loukata sanomal ettei tunne samoin.

No tää ei kuitenkaan onneks tehny meidän väleist mitenkää awkward vaa ollaan ihan niinko ennenki. Nyt haluaisin kysyä, et miten mä saisin tän tytön ymmärtään, kuinka toivottaman ihastunut mä siihen oon ja miten ”saisin sen itelleni”? Onko mulla teidän mielestä ylipäätään mitään mahiksia? Niin ja onko paha, jos mä oon 17v ja se on 14v, kun mä kuitenkin tunnen, et me ollaan samalla tasolla ja se tyttö on tosi kypsä ikäisekseen? Apuva ;_;

enosaaauttaa

Hmm hankala tilanne :/

Toivotonta

Nyt mielipiteitä kehiin ihmiset! ;-;

poika99

No mä kerran salaperäisesti jätin yhen tytön penaalin sille kirjeen vähän samalla idealla. Ja olin siis ihastunu siihen.
Mä sitten kerroin tästä kirjeestä sille, mutta sen jälkeen mua nolottikin niin paljon, etten uskaltanut jäädä edes oottamaan sen tytön reaktiota.
Sitten myöhemmin juteltiin netissä. Pian mulle tuli juttelemaan sen veli ja se veli hienotunteisesti sano et mun pitäis häipyä siitä juttelemasta sen tytön kanssa ja myös lopettaa jutteleminen muiden nimeltämainittujen tyttöjen kanssa (joille en ollut edes vaihtanut sanaakaan)
Samoihin aikoihin mulle tuli paperi, jossa mua haukuttiin playeriksi.
Lähetä kirje YHDELLE tytölle ja olet playeri? Ei kovin loogista.

Tää mun oma kokemus oli ainakin ihan hirvee, mutta toivottavasti sulla menee paremmin. Sulla on kyllä mahiksia :)

Vastaa aiheeseen: Ihastunut heteroon ;_;

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top