Siirry sisältöön
Moomoo

Olen niin pettynyt itseeni! Päätin sitten ihastua näköjään lempibändini pääräppäriin ja en vain saa ajatuksiani irti hänestä. Olen 13 ja tuntuu siltä, että olisin 8-vuotias, ei tällaista pitäisi oikeasti käydä enää! Tai ehkä syy on juuri se, etten ihastunut julkkiksiin pienenä, suoraan rinnakkaisluokkalaisiin.

Pliis, sanokaa, etten ole ainoa!

To Moon

Moomoo, onko se bändi Mamamoo?
Kun Moomoo on se faninimi :’D

Tiellä sama asia, jos tiiät Mamamoon, niin sen kanssa samassa levy-yhtiössä on semmoinen bändi ja oon ihastunut sen pääräppäriin paljon…
Et ole ainoa (:

Huohhoih

Joo, ihastunut oon. On aika rasittavaa olöa ihastunut 27-vuotiaaseen korealaiseen naiseen kun ot ite 13-vuotias suomalainen tyttö. Tuntuu, että tää on kaikilla mahdollisilla tavoilla väärin.

Kokeneeva puhuva

Ihastua voi minkä ikäisenä tahansa, ei se ole outoa jos 13-vuotiaana tuntee samanlaisia tunteita kuin 8-vuotiaana. Tiedostat varmaan itsekkin, että ihastuminen julkisuuden henkilöön, eli tässä tapauksessa räppäriin, ei tarkoita varmaan mitään sen enempää, esim. Tulisit aloittamaan suhteen tämän henkilön kanssa. Sinuna nauttisin tästä tunteesta niin pitkään kuin sitä kestää. Idoliin ihastuminen on mukava tunne!

Moomoo

[To Moon]
Huoh, joo, bändi on mamamoo.

Moonbyul on liian kaunis ja komea samaan aikaan.

Sitäpä sitä

Jaahas, täällähän näyttää olevan muitakin Moonbyuliin ihastuneita jos oikein rivien välistä luin.
Oiskohan sen Dark side of the Moon`in syytä? Ite ainakin rakastuin täysin vaan sen sooloalbumin ansiosta.

Wednesday 13 fani

Itselläni on poikaystävä, mutta silti olen ihastunut idoliin, olen 14v enkä tiedä mitä teen, hänen taiteilija nimi on wednesday 13 ja genre mitä hänen bändisoittaa on horror punk, itse siis olen 14v, ja idolini on 45v ja täyttää tänävuonna 46💀

Vastaa aiheeseen: Ihastunut idoliin.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top