Siirry sisältöön
Ihastunut

Hei,

Mä oon ihastunut yhteen mun kaveriin joka on kanssa poika. Me ollaan samassa koulussa eli nähdään melkein joka päivä. Oon huomannut, että ollaan oltu ajoittain fyysisessä kosketuksessa. En tiedä tarkoittaako ne mitään. Mutta kosketukset ovat olleet esim. jalalla kosketusta pöydän alla tai kädet hipaisseet toisiaan (kyynerpäät koskettaneet muutaman kerran). En oikeen tiedä mitä tehdä kun se tietää, että pidän enemmän pojista, kun uskalsin kertoo sille.

Tyyppi

Moii! Ensinnäki ihanaa et oot uskaltanu kertoa sille siitä et tykkäät enemmän pojista ja tällä sun kaverilla ei oo kai mitään sitä vastaan (?)
Mä en oikeen osaa neuvoo sua, ehkä sinuna seuraisin tilannetta vielä hetken ja sit jos tuntuu siltä niin kertoisin sille tyypille. En toki tiiä enempää tosta jutusta ku mitä kerroit, mut vaikuttaa jonki verran siltä et sillä kaverilla vois olla myös jonkinlaisia tunteita sua kohtaan

PuShEeN

Siis no kannattaa ”randomisti” joskus vaan kysyä siltä pojalta että 7hastuuko hän poikiin niin saat tietää.

🌈Bag

Moii😘
Siis ihanaa et oot pysty kertoo frendilles siit❤ Kuulostaa et ootte aik läheisii❤❤
Kantsii tosiaan seurata tilannetta ja kattoo et miten se kehittyy❤
Mut en kestä toi kuulostaa liian söpölt awawaaww😭❤
Tsemppii sikana ihanuus❤🔥
💋💋U rules💋💋

Ihastunut

Kaveri siis otti ihan hyvin vastaa. (en kerro tarkkaan miten, mutta somessa kerroin) Nyt en oikeen tiedä, kun oon miettinyt, että onks ne kosketukset olleet vaan vahinkoa.

Vastaa aiheeseen: Ihastunut kaveriin, joka on kanssa poika

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top