Siirry sisältöön
PikkuMyy

Oon ihastunu jo aika kauva kolmeen eriin tyyppiin mun luokalla. Kaksi niistä on tyttöi ja yksi on poika (olen tyttö). Kaikki minua pitempia ja tosi mukavia. Toinen tytöistä on välillä aika lähellä mua (halailee koko ajan, roikkuu minus, pistää päätä miun olkapäälle jos istutaan vierekkäin jne.) se ei ahdista, mutta on vähän outoa…Toinen tyttö on ollu mulle viime aikoina tosi kohtelias ja kiltti. Se ei ole koskaan ollu keneenkään ihastunu (silleen, että joku tietäis) joten mun mahikset sille vähän epäilyttää… Se poika on sitten tosi hauska ja kaiken lisäks tosi komea… Se on yks ainoista mun luokan pojista, joilla on alkanu jo äänenmurros ja se jotenki viehättää mua… En tiiä kuinka normaalia on olla ihastunut moneen samaan aikaan. Mulla on kaikkia kohtaan tunteita… Ne on kaikki aika erillaisia.

15v tyttö

Oke tää on vähä eri asia ku olin joku pikku ipana 4-5lk
Mut tykkäsin samaan aikaa 7 eri pojasta😑
En ollu missään tekemisissä kenkään niitten kans osa oli mun luokkalaisia ja osa isovelin kavereita.

Ihastuin sika helposti ja se saatto kestää jonku 2 vk sit unohdin sen.

Et joo

Toi kuulostaa tosi kivalta mut samaa aikaa haastavalta.
Muljin on yks kaveri jonka kans ain halaillaan(tyttö) jos mun ois pakko olla tytön kans yhes se ois kyl hän😊

mul kin on vähä sama tilanne ja molemmat siis 2 tyttöö tykkää musta
mitä teen ??????????

Ruusunen Hädässä

Jos haluaa seurustella ja on ihastunut moneen niin kenen kanssa olisit onnellinen miksi juuri hän ja olisiko hän juuri se oikea ja onko mahdollisuuksia oikesti🙂❤

emt

moi. tykkään 2 pojasta samaan aikaan yhdestä vähän vähemmän. toisesta oon tykänny jo vuoden.. Toiseen kohtaan mulla on vähän kiinostusta..
En tunne kumpaakaan kunnolla, toisen kanssa oon ollut ” vahingossa ” vapaa-ajalla, sillon mun ajatukset meni ihan sekasin.. noin. 2 kuukaut sen jälkeen näin siitä unta, entiiä miltä musta tuntuu ja mitä pitäis tehä.. No tää toinen vaikuttaa mukavalta, mutta en halua kummastakaan mitään vakavaa..

MITÄ MÄ TEEN?

Vastaa aiheeseen: Ihastunut kolmeen samaan aikaan..?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top