Siirry sisältöön
Poika 12v

Elikkä oon siis 12v poika, ja oon aivan silmittömästi ihastunut yhteen mun luokkalaiseen tyttöön, joka on tosi kaunis and so on, mietin sitä ihan koko ajan, mutta se ehkä halveksii mua vähän, se on ollu ihan ystävällinen, välillä jopa flirttaileva, ja oon ollu sille ihan kiva, mut miten jatkan tästä, ja miten kerron sille ilman että aiheutuu ongelmia?? Tarviin apua!

Poika-Teini 07

Ok no siis OIKEASTI snäppi on paras paikka, jos koulussa puhumine ois vähä hankalaa. Kysyt häneltä snäppiä tai joltakin su kaverilta jolla vois olla sen snäppi. On katos ihan normaalia mennä snäppää ja kysyy jotain. Jos ei snäppii tai et haluu, niin IG direct on myös tosi hyvä paikka mutta whatsapissa voi myös. Ja älä kerro jos ei tunnu siltä että haluut kertoo. Voit vaan puhuu ja näin mut jos haluut kertoo niin siitä vaa. Ja vaikka se naurais sulle ja koko koulu sais tietää niin ei se vitos tai kutos luokalla paljoa vaikuta jos ite vaa oot henkisesti kestävää tyyppiä. Mua o haukuttu alakoulus nii paljo enkä ees sillo välittäny ja kyllähän se ärsytti mutta jos sen kestää niin sit tulee vaan vahvemmaks. Eli oikeesti itekki ajattelin ihastukselle puhumisen olevan rakettitiedettä ennen, mut sit muutaman kerran jälkeen tajusin, et se on melkein ku puhuis vaa udelle ihmiselle, josta haluu ystävän. Onkimisessakaan ei saa välttis hyvää kalaa ellei oo hyvin aika, paikka ja tunteja aikaa. Ja ihastukseesa pitää ottaa huomionn et joko se on kuin kalastaisi kalaa ämpäristä tai että kalastaisi kalaa meressä aallokossa. Eli oo oma ittes, chillaa ja jos oot kärsivälline niin paremmat chaanssit. Älä yritä liikas esim kyselemällä kymmentä kysymystä yhes viestis tai yhen keskustelun aikana.

ʕ•ᴥ•ʔ

Mä ainakin suosittelen että kerrot vähitellen sun tunteista sille ja esim kutsu sitä joka päivä kauniiks tai et sil on upeet vaatteet tai jotain tollassa:)

Vastaa aiheeseen: Ihastunut. Miten jatkaa.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top