Siirry sisältöön
Happyboy

Moikka kaikille!

Elikkä mun asiana on se, että meidän koulussa on yksi tyttö, joka on 7-luokalla (ite oon 8) ja oon ihan lätkässä siihen. Se tyttö on koulussa viettänyt paljon aikaa mun luokkakavereitten ja samalla myös minun kanssa (vieläpä poikien) ja on sanonut että viihtyy paremmin kasien kuin seiskojen kaa. Entä jos se tykkääkin musta? Viimeisenä koulupäivänä kun jaettiin todistukset, niin päivän päätteeksi menin sen tytön luo bussipysäkille, halasin sitä ja toivotin hyvää joulua. Hän vastasi: ”Kiitos. Hyvää joulua.” Mutta se ei halannutkaan mua takaisin. En tiedä miksi. Ujostuttikohan häntä?

Eli pääkysymykset ovat:
1. Voinko seurustella vuotta nuoremman kanssa?
2. Onko mahdollista, että se tyttö tykkää minusta?

Kiitos jo etukäteen kaikille ja hyvää joulua!

anttimantti

Okei, elikä vastauksissani käytän omia kokemuksiani enkä väitä että ne olisivat 100% oikeita, mutta juuri ylä asteelta päässeenä noi jutut on kyllä vielä hyvin muistissa.

1. Voit. Se on hyvinkin yleistä että tytöt seurustelee vanhempien poikien kanssa, kun kerran he ”kypsyvät” poikia nopeammin. Toisaalta on hyvä muistaa että 7. / 8. ei ole mikään kiire aloittaan suhdetta, koska on vielä sen verran varhaisessa vaiheessa että tunteet menee semmosta vuoristorataa. Voi tulla ikäviä yllätyksiä….. Mutta siis siinä ei kuitenkaan ole mitään väärää, se vaan ei aina ole järkevää. Kyllä tiedän toimivia suhteita, joissa on juuri tämmöinen asetelma ja 3v.+ ovat olleet onnellisesti yhdessä.

2. Tämän yksittäisen esimerkin myötä en voi tähän vastata kuin ehkä. Yksittäinen tapaus ei nimittäin välttämättä vastaa kokonaisuutta. Tämän kertomasi episodin perusteella voisi olla sitä mieltä, että hän ei pidä sinusta romanttisessta mielessä. Toki on hyvinkin mahdollista, että jos läsnä oli muita ja hän on muutenkin persoonaltaan ujo, niin hän ei kehdannut vastata halaukseen. Tai sitten se tuli niin yllättäen että hän ei ehtinyt keksiä mitä tekisi, muutakin vastata pikaisesti hyvät joulut. Joten älä hätäile, tämä ei tarkoittaisi etteikö hän voisi pitää sinusta! Oletko sen sijaan kiinnittänyt huomiota siihen tekeekö hän jotain näistä:

-Katsoo sinua (usein) suoraan silmiin, vaikka välillänne olisi pitkäkin matka?
-Etsiytyykö hän usein juuri sinun seuraasi?
-Tuntuuko hän nauravan normaalia enemmän juuri sinun jutuillesi?
-Yrittääkö hän herätellä kanssasi useinkin keskustelua? Pyytääkö hän usein apuasi?
-Tapaatko häntä paljonkin kouluajan ulkopuolella, toimiiko hän näin myös siellä?

Jos vastaus kaikkiin näihin on kyllä, silloin on erittäin todennäköistä että hän pitää sinusta. Mutta vaikka ei olisikaan, niin EI KANNATA MASENTUA. Hän ei nimittäin välttämättä halua seurustella, vaikka viettääkin paljon aikaa poikien kanssa! Jos kuitenkin olet hyvissä väleissä hänen kanssaan, niin voi olla että vielä ennen ylä asteen loppua hän todella ihastuu sinuun, nämä asiat kun eivät tapahdu simsalabim-hetkessä, eikä sitä aina voi suoraan sanoa kuka ja miksi keheenkin ihastuu, saattaahan olla että törmäät toiseen, vielä kiinnostavampaan tyttöön tai joku toinen tyttö ihastuu sinuun, voi olla tälläkin hetkellä! Se, että näyttääkö hän tunteitaan ja onko hän juuri se johon olet itse ihastunut, ei oikein kukaan voi tietää tai taata.

Muistathan vielä ottaa rennosti ja nauttia joululomasta! Ei tuo asia nimittäin pohtimalla parane. Toki jos haluat vastauksia heti, niin voithan kokeilla keskustella hänen kanssaan Wapissa tms. Kuitenkin järkevintä olisi ehkä vain antaa asioiden mennä omalla painollaan. Kyllä ihan varmasti vielä joskus törmäät siihen oikeaan, onko nyt, ensi kuussa, vai vuotena, sitä emme voi tietää.

Hyvää joulua ja onnea tulevaan vuoteen!

Sama ongelma

1. Totta kai voit seurustella vuotta nuoremman kanssa. Kaverit voi kyllä vähän ihmetellä, mutta sellaista se on.
2. On mahdollista, että se tyttö tykkää sinusta. Tyttöjä kun on monenlaisia, eikä kaikki siis ilmaise ihastustaan samalla tavalla.

Tyttö

Voit seurustella nuoremman kanssa, yleensä suhteessa olevat ihmiset ovat eri ikäisiä. Olet muutenkin vain vuoden vanhempi :)
On myös mahdollista että tyttö tykkää sinusta, mutta sitä ei varmaksi voi sanoa. Minusta sinun kannattaa kysyä häneltä :)

Vastaa aiheeseen: Ihastunut nuorempaan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top