Siirry sisältöön
my love

Tilanne on seuraavanlainen:minä olen ollut ihatuneene yhteen meiän luokkalaiseen tyttöön.olemme molemmat 13v. Olemme viestitelleet ja tykkäämme aikalailla samoista asioista, Tosi monista asioista. Ja hän on pyytänyt minuakin niille katsomaan heidän koiraansa, ja sanoi että minä olen supersankari ja hän on yksi toinen supersankari ja linkkasi minulle videon pätkän siittä leffasta missä minä ”kuolisin” ja sitten he jatkoivat elämänsä loppuun yhdessä ja ne myös pussasi siinä. Minä en siis oikeasti tiedä yrittääkö hän flirttailla vai kavereitten välistä läpän heittoa. Ja me välillä viestitellän 2h putkeenkin. Voisiko joku kertoa miten voisin lähestyä häntä mutta sillain että edes kaverisuhde säilyisi? Tai edes sanoa onko tuo mitä hän tekee niin flirttailua. Pliis auttakaa.

Postmodernisti

Lähesty häntä rauhallisesti, ettei hän itse säikähdä. Seuraa tilannetta; miten hän jatkaa toimintaansa? Lisääntyyköhän hänen ”flirttailuyritykset”?

Voit myös sanoa esim. ”Oon ihastunut suhun, jos hän ihmettelee, tai kauhistuu, sano, että se oli läppää. Näin selviät tiöanteesta helpoiten. Ja veikkaisin, että olette molemmat huumorintajuisia, joten ymmärrätte läpät hyvin.

– Tuntematon auttaja
Pahoittelut kirjoitus-
virheistä jos niitä ilmenee.

Vastaa aiheeseen: Ihastunut onko hän ihastunut minuun?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top