Siirry sisältöön
tyttö 15v

Seurustelen pojan kanssa ja olen hyvin vähän ihastunut tyttöön…tyttö on bi ja seurustelee poikaystäväni kaverin kanssa…ennen olin hyvin lähein tytön kanssa..pussailimme ja halimme yms..joskus seurustelun alkuvaiheessa tämän pojan kanssa…epähuomiossa menin pussailemaan tämän tytön kanssa kun hän oli sinkku…mökillä..oli suhtkoot intiimit hetket tytön kanssa…ei suutelua ja vaatteet pysyi päällä*paitsi hän suuteli minua kaulalle* pienessä hiprakassa..poikaystäväni on hieman törppö eikä aina huomio minya*masennus yms on minulla* mutta jos seuraa kaipaan tyttö on melkein aina kuuntelemassa…tytön tunteista minua kohtaan ei ole hajua koska tyttö on ailahteleva..pienetkin vinkit olisi tarpeen :)

ihastunut toiseen

revin pääni riekaleiksi tämän takia…itken vähän väliä kun en tiedä mitä tehdä….olen siis kohta 16 ja seurustellut pojan kanssa 2 vuotta tytön olen tuntenut läpi elämäni…pyydän neuvokaa :’c

pOiKa 14v

Moikka. Sulla on aika kiikkerä tilanne :/ Mutta kaikista parhaimman neuvon minkä osaan antaa on että kuuntele sydäntäsi! Mieti rauhassa asiaa ja älä tee häiköityjä päätöksiä. Sinä olet ainut joka voi tehdä sen päätöksen, joskus se on vaikeaa muttaa maailma on täynnä vaikeita valintoja. Voimia sinulle ja iso halaus!

Vastaa aiheeseen: ihastunut toiseen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top