Rina

Moi, oon 14-vuotias tyttö, ja saatan olla ihastunut yhteen tyyppiin jota en ees tunne. Tiiän vaan ett se on mun koulussa ysiluokalla.
Meil yleensä käytävissä ja ruokalassa kohtaa katseet ja onhan se ihan kivan näköne. Oon huomannut ett oon ruvennut ettii sitä aina katseellani käytävissä, vaikka en ees tiiä koko jätkän nimee.
Onks ihan normaali ihastuu ihmiseen jota ei tunne? Onks mul mitää mahiksii ees tutustuu koko äijään?

05/16v poika

Voin sanoo et useimmat pojat arvostaa sitä, jos tyttö lähestyy/tulee puhumaan ensin. Meet vaikka semmossa paikassa jossa ei oo paljon ihmisiä ni hänen luokseen ja sanot oman nimes. Sit keksit vaikka jonkun random asian mistä sais ees jonkilaista keskutelua aikaan ees vaikka minuutiksi. Esim kun hän on sanonut myös oman nimensä, jos hän ei jatka puheenvuoroa, voit esim kysyä että ”tunnetaanko jostain kun näytät tutulta?”. Jatkoa saat keksiä ite, siinä alku

juujuu

hei, rina. ihastuminen voi aina olla vähän outoa ja joo on ihan normaalia saada ”hallway crushes” eli sattuma ihastuksia koulussa. jos oikeesti luulet et hänestä tykkäät niin kyllä tottakai on mahiksia. huomio hänen persoonansa ja ei ainoastaan ulkonäköön. tsemppiä!

Janna, verkk@ri<3

Moi, kiva kun kirjottelit tänne:)

Moni helposti ihastuu ihmiseen jota ei edes tunne, joten se ei millään tavalla ole epänormaalia. Aina kannattaa mennä tutustumaan muihin. Tässäkin tilanteessa se voisi olla hyvä idea, kun et kuitenkaan kyseistä henkilöä tunne.
Sittenkun oot tutustunu häneen, niin voit miettiä laajemmin ihastusta. Kannattaako välttämättä vain ulkonäön tai tunteen takia ihastua? Vai merkitseekö sulle enemmän toisen luonne? Se on kaikilla erilainen, niin senhän voi tietää vasta tutustumisen jälkeen:)
Tsemppiä<3

Terkuin,
Janna, verkk@ri

Eve🏳️‍🌈

Mulla on sama ja kannattaa vaan yrittää tutustuu siihen, jos on mahdollista 💜

Vastaa aiheeseen: Ihastunut tuntemattomaan?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.