Siirry sisältöön
tyttö:)

Moi kaikille:) oon ihastunu yhteen tosi kivaan poikaan ja tiiän et se tykkää must mut ei niin paljoo ku mä siit niin miten voisin saada sen tykkäämään musta enemmän oon jo kertonu sille monta kertaa et tykkään siit se on siis 15.vuotias ja mä täytän 14 ja se sano et meijän ikäero ei haittais sitä jos me joskus alettas seurustelee mut se sano et se ei tykkää must viel sil taval ku mä siit niinku jo sanoinki mut sit kuitenki must tuntuu et se ois alkanu tykkää must enemmän mut onks pojat jotenki erilaisii tunteitten kaa ku tytöt?? :) sit se myös sano et se ei haluu nyt seurustella kenenkään kaa mut miten mä saisin sen kuitenki tykkää must enemmän?? Kiitos jo nyt vastaajille

15v tyttö

Moi!
Luin tekstisi ja ensimmäiseksi mun on pakko sanoa, ettet voi pakottaa tai saada ketään tykkäämään susta enemmän kuin mitä se tykkää. Ihmisten tunteet ovat yksilöllisiä ja siksi olisi tärkeää, että ymmärrät ja sisäistät asian, koska muuten voit pettyä jälkikäteen pahasti.
Minusta sun kannattas jutella pojalle ja kysyä tältä, olisko teillä mahdollista mihinkään suhteeseen vielä jossain vaiheessa, vai onko hän jo nyt sitä mieltä, ettei teillä tuu olemaan mitään juttua koskaan. Kummin hän ikinä sitten tulisikin vastaamaan, niin pää pystyyn vaan ja nokkakohti uusii pettymyksii:) Tässä ikähaarukassa missä me mennään, eli about. 10-16v, joskus jopa vielä 17v, niin näitä tyttöjä ja poikia menee ja tulee.
Virheistä oppii ja pettymyksistä susta tulee entistä vahvempi ihminen!:)

Vastaa aiheeseen: Ihastunut

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top