Siirry sisältöön
Ihastunut

Moikka!
Meidän luokalla on yksi todella söpö poika (johon olen ihastunut). Hän on meidän luokan suosituin. Poika ei ole kertonut kenellekkään tytölle kenestä tykkää, kun häneltä kysyy ”kenestä tykkäät?” ”kuka on meijän luokan kivoin tyttö” poika vastaa: ”ei kukaan” ”en tiedä”. Nyt viime vuodesta tähän päivään saakka kyseinen poika on alkanut jutella ja hymyilee mulle. Poika ei oo koskaan kenellekkään hymyillyt esim.kesken oppitunnin. Poika on alkanut nauraa mun vitseille ja muutenkin ollaan samassa porukassa. Poika tökki yks päivä mua mailallaan (ei oo koskaan tehny kellekkää muulle nii)…Meillä on pari pulpetit luokassa, istun tietenkin pojan vieressä. Poika laittaa koko ajan jalkaansa mun jalan vieree että kosketamme toisiamme. Vaihtelemme katseita…Nyt oon alkanut huomata että muut luokan tytöt ovat alkaneet olemaan hieman katkeria kun istun pojan vieressä ja nauramme jne.. Poika myös aina vilkuilee minuun päin ku ollaa vaikka ruokalassa ja ollaan eri pöydissä.

Toivottavasti joku saa selvää tilanteestani. Kerroon ehkä vähän epäselvästi mutta kysykää jos ette ihan ymmärtäneet :)! Tarkoitukseni ei ollut kehua itaeäni kohdassa ”ei tee muille näin ja näin” mutta asia on vaa nii :D kiitos kaikille vaivaantuneille ja vastaajille :)

DR

Kyseinen poika selkeästi tykkää sinusta! :D Olette selkeästi hyviä ystäviä, yritä päästä läheisemmäksi hänen kanssaan, pyydä häntä vaikka joku päivä leffaan ystävinä. ( Poika saattaa pelästyä treffejä, joten kannattaa aluksi olla selkeä ystävyydestä, joskus jos itse innostuu ja lähtee vähän hätiköimään voi asiat mennä vähän päin mäntyä ). Kun olette tarpeeksi läheisiä voit kertoa hänelle pitäväsi hänestä. Viestistäsi päätellen uskoisin että saat vastakaikua :) Tärkeintä on vaan olla rehellinen itselleen ja omille tunteilleen, sekä muistaa ettei saa hätiköidä. Kaikki sujuu lopulta hyvin, kunhan ei yritä asioita liikaa hoputtaa. Ja mikä tärkeintä, ole oma itsesi! Älä missään nimessä yritä esittää jotakin muuta mitä et ole yrittääksesi saada huomiota. Ihmiseen rakastutaan sellaisena kuin hän on kaikkine ylä- ja alamäkineen, ei kukaan ole täydellinen.

Tsemppiä sulle ja kerro sitten miten kävi! :)

sini

Oi ihanaa että te ootte tolleen! Mä jätin jus yhen mulle tosi tärkeen pojan koska se petti tärkeän lupauksen, valhteli?
Olin niin surullinen [osa tekstistä poistettu]! Kunnioitan rehellisyyttä ja meillä oli sopimus rehellisyydestä?
Opin, ettei kannata ruveta seurustelemaan vielä 12v
en vain uskalla sanoa EI!!! Mitä jos pahotan jonkun mielen?

sinä olet varmasti onnellinen, teillä on asiat hyvin!♥

Vastaa aiheeseen: Ihastunutko?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top