Siirry sisältöön
……

eli siis ku olen täysin ihastunut tai suorastaan RAKASTUNUT yhteen meijä koululaiseen poikaan.. Olen tykännyt hänestä jo n. puolitoista vuotta & hän on yhtä vanha kuin minä (olen tyttö) Ja puhun siitä kokoajan ja se on mu mieles kokoajan ja mu kaverit ei jaksa kuunella ku puhun siitä aina..Joskus jopa rupeen melkeen itkemään kun ikävoin häntä, Joo tiien tä on outoo:( Oon koittanu olla ajattelematta sitä mut sit se voi olla ehkä muutaman tunnin pois mun mielestä ja sit taas se tulee mielee, yöllä en saa untakaan kunnolla ku aattelen et jospa me oltais yhes :/.. Sitku nään sen koulussa ni haluan vain nähdä sen uudestaan ja uudestaan, ja sen jälkeen en voi keskittyy enää kouluuuu..Et MIKÄ MUL ON, ooks mä hullu??? ja olen kylllä facebookissa sen kaveri muttaku en uskalla puhua sille ja jos kerron sille että tykkään siitä niin koko koulu saa tietää ://

tuttujuttu :)

et oo hullu mul kävi yhe kerra just noin. mee vaa juttelee. mut sillo ku se o yksin eikä poika porukas, sillo ne ei oikee uskalla puhuu ja alkaa kovistelee. ;) onnee!

Etoohullu

Tuttua touhua. Tykkäsin pojasta tosin vain n. puoli vuotta. En tuntenut häntä edes kunnolla, ja hän oli rinnakkaisluokallani. Olin kuvitellut hänen ulkonäkönsä, kaveripiirinsä ja niiden muutamien häneltä kuultujen sanojen perusteella minkälainen hän on. Olin tietysti paikannut ne kohdat, joita hänestä en tiennyt varmasti, omilla haaveillani. Ja kuinka ollakkaan hänestä muodostui päässäni unelmieni poika. Jahtasin häntä jatkuvasti, välitunneilla koulussa kävelin edestakaisin hänen ohitsensa ja selitin äänekkäästi jotai hauskaa juttua kavereilleni. Puhuin hänelle facebookissa, ja olin silloin onneni kukkuloilla. Haaveilin hänestä päivät ja illat, mutta todellisuus sai minut aina pettymään. Hän ei ollut ihastunut minuun. Mikä ei sinänsä ollut ihmekkään, juttelimme ainoastaan facebookissa. Tuli kesäloma, ja minun oli pakko unohtaa hänet. Syksyllä meillä olikin sitten yhteisiä tunteja, ja paljastui ettei hän ollut lainkaan sellainen kuin olin kuvitellut. Unelmien prinssiä ei siis ollutkaan. Nyt kaikki on paremmin, keskityn kouluun ja puhun kavereilleni muustakin kuin jostakin pojasta :) Tämän romaanin tarkoitus oli vain se, että oletko varma hänen olevan niin ihana kuin ajattelet? Sillä jos et ole varma siitä, tuhlaat aikaasi. Tutustu häneen väkisin ja ota selvää. :)

Vastaa aiheeseen: ihastunuttt

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top