Siirry sisältöön
Outotyttö

Olen täysin ihastunut luokalla olevaan poikaan, mutta en tiedä hänen tunteitaan enkä uskalla sanoa hänelle tunteitani, koska olen tällaisissa asioissa todella ujo. Tarvitsen apua miten tehdä ”aloitteen” tai edes yrittää kertoa asiasta niin, että en kumminkaan ole liian ”päällekäyvä”.

En tiiä auttaaks

Jos koitat laittaa sille jossain somessa viestii ja alottaa keskusteluu alkamalla puhuu oikeestaa mistä vaa. Jos se sit vastaa ja saat sellasen fiiliksen että sitä kiinnostaa jutella sun kaa ja se ei vaan vastaile sun viesteihin esim. Ok, kiva. Niin sitte todennäkösesti se saattais tykätä susta. Ja jos ootte vaikka puhunu paljo viikonlopun aikana jossain somessa niin katot sit koulussa sen käyttäytymistä jos vaikka katseiden kohdatessa hymyilet sille tai moikkaat yms. En tiiä auttoko tai oliko epäselvä :/

Mansikka

Olen itsekin todella ujo tälläisissä asioissa. Itse pyysin kaverini vähän ”tunnustelemaan maanpintaa”, ja selvittämään asioita olisiko(sovitaan nyt vaikka Pertti)kiinnostunut musta. Vaikka whatsappissa, Instagram diressä, Snpachatissa yms. Voi aloittaa keskustelemaan, ja jos juttu luistaa, voi ruveta ”vinkkaamaan” tunteistasi hänelle. Toivon että sait tästä jotain irti:) Pyysin myös kaverini kyselemään ”Pertiltä” että ”ootko ihastunut x?” ”ootko ihastunu a?” Ootko ihastunu b?” Ja sitten ”ootko ihastunut *mun nimi*” Ja sieltähän se vastaus tuli, että vähän;)

Unicorn

Mäkin olen tosi ujo tällästen ihastusasioiden suhteen. (Sovitaan että mun ihastuksen nimi on X) Mäkään en aluksi tiennyt X tunteista mitään. Halusin tietää niistä, joten pyysin mun kaveria ”tunnustelemaan maanpintaa”. Tämä samainen kaveri myös kyseli myös aina x:ltä olisiko hän ihastunu meidän luokan tyttöihin tai rinnakkaisluokan tyttöihin. Kerran hän kyseli taas X ihastusta häneltä ja tää mun kaveri kysyi musta, ja sieltä se vastaus tuli,että vähän.
Jos haluaisit kertoa tälle sun ihastukselle sun tunteista, kannattaa ekaks viettää esim.kahdestaan aikaa, tai puhua snäpissä, ig directissä tai wapissa. Rupeat ”vihjailemaan” sun tunteista, ja sitten kun tuntuu oikeelta, voit sillee hienovarasesti kertoo sun tunteista. Älä missään nimessä pamauta silleen hyökkäävästä ”MÄ OON IHASTUNU SUHUN, TUUTKO MIEHEKSENI? ♡♡♡♡♡♡” Toivon että tää autto edes jotenkin :’)

anttimantti

Se voi tosissaan olla konstikasta, mutta kyllä ”ei-ihan-niin-päällekäyviä” lähestymistapojakin on. Yleensä lähtökohtaisesti se, jos on kyseisen kanssa puheväleissä ja muutenkin on tekemisissä niin ihan se että on mukava ja tervehtii, kehuu jne. Ei nyt koko ajan, mutta meillä suomalaisilla on vähän paha tapa olla sanomatta toisista positiivisia asioita. Sitten tätä kautta saa fiilistä, että kuinka tämä toinen reagoi. Siinäkin on vaihtelua, mutta kyllä siitä jotain aina saa selville.

Sitten jos tosissaan on semmonen fiilis että räjähtää jos ei asiaa sano, mutta ei halua sitä huutaa tai muuten ääneen sanoa niin silloin apuun tulee mm. WhatsApp. Joku pieni, ei turhan pitkä viesti, jossa ihan vaan sanot vaikka että ”Moi, olet musta tosi kiva ja olen ihastunut suhun” tms. Saattaa toisellekin tulla se vähän yllätyksenä ja siksi ei kannata liikaa vuodattaa, eikä järkyttyä vaikka vastaus olisi ensin vähän takelteleva.

Toki tässä on muistettava tietty varovaisuus, milloin ja missä viestiä pistää. Kannattaa ensin aloittaa pienellä keskustelulla niin saa kuvaa missä ja missä mielentilassa toinen on ensin ja sitten vaan päästää taakan harteiltaan. Kokemuksesta tiiän että se ei ole mikään helppo homma, mutta jos haluaa asioiden etenevän niin vähintäänkin pieniä riskejä on otettava.

Pidät vaan terveen järjen mukana etkä tee mitään liian radikaalia, niin vaikka ei vastakaikua kuuluisi niin ei kuitenkaan siitä mikään maailmanloppu tule. Päinvastoin, näin sitä vasta pääsee asioissa eteenpäin! Onnea sulle <3

Joku

Jos sul on esim wahtsapp nii pyydä sitä olee totuuta ja tehtävää ja ku se haluu totuuden kysy kenestä se tykkä jos sanoo et tykkä susta voit sanoo sille et tykäät siitä jos sanoo et vaikka liisatsa niin unohat sen.
Tai lähetät vaan viestin et tykään susta.

Hei

No mä tein aina sillain , että laitan viestin ”mä tykkään susta” jossakin esim. Snäpis, ig diressä tai whatsappis. Jos vastaus on ”mäkin susta” tai muuta vastaavaa niin hyvä, mutta jos vastaus on joku esim. ”Mä en susta” tai sellasta niin laitat vaa et ”Haha tää oli pränkk en mä ny susta tykkää” 😂voi olla vähän ilkee mut nii noh

Sammakko

Tykkään yhestä tosi söpöstä tyypistä jota en tunne mut mua kuitenki vuoden vanhempi 😅 Tiiän ainoastaan sen kokonimen, mut en mitää somei jossa voisin puhua hänelle :/

Joku vaa

No mää aattelin käyttää samaa taktiikkaa mun ihastuksen kanssa mutta mun kaveri kerra kävi kertoo sille että tykkään siitä nii piti uskotella sille etten tykkää siitä ku sitä ei ees näyttänyt kiinnostavan mutta nyt on paha tilanne kun en tiiä mitä tehä

Moi

Mä oon nyt ihastunu mun riparilta olevaan poikaan ja ollaan ripariporukan kanssa tavattu muutamaan kertaan ja se on ollu siellä.. riparilla meillä oli koko ajan katsekontaktin ja sit se vähän niinkun esitteli sen esim tikkataitoja jne.. ja nyt kun ollaan tavattu sen ripari porukan kanssa se hymyilee mulle paljon mut en uskalla puhua sille tai mitäänja muutenkin se voi olla myös sen luonne ja myös tyyliin kaikki meidän riparilaiset tytöt tykkää siitä ja mulla on tosi epävarma olo itestäni ja haluaisin tietää mikä olis ei outo tapa alottaa keskustelu esim snäpissä. Kiitos jos auttaisitte:))

Ihahelvetinruma

Oon ihastunu yhtee meijän luokan tyttöö mut oon liian ujo et pystyisin ees puhuu sille ja oon viel ennen kaikkee iha helvetin ruma ja oon iha varma ettei se tykkää musta. Se mun ihastus kuulemma sanoo mun kavereille moi ku se näkee niitä mut aina jos se näkee mut nii se ei koskaa sano mitää. Mitä mun pitäis tehä?

Ihastunut 13v

Olen 13v tyttö ja olen ihastunut yhteen itseäni vanhempaan poikaan (sanotaan vaikka Peteksi). Pete on mulle tosi ystävällinen ja hän on luotettava, pystyn puhumaan hänelle luottamuksellisesti monista asioista. Mutta ongelmana on kuitenkin se, että hyvä ystäväni on myös ihastunut häneen. Ystäväni ei tiedä että minäkin tykkään Petestä. Hän on kertonut millaista heidän kommunikointinsa on ja kaikkea, ja kuulostaa aivan siltä että Pete rakastaa ystävääni. En tiedä mitä tehdä, en ole koskaan ollut näin ihastunut muihin poikiin. Enkä voisi kuvitella itseäni kenenkään muun pojan kanssa. Pete tuntuu vain Siltä Oikealta.
Kiitos jos jaksoitte lukea tän stoorin, ja jos jollain on vinkkejä mitä tehdä tässä tilanteessa, arvostaisin kovasti :)

Vastaa aiheeseen: Ihastus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top