Siirry sisältöön
girl13yo

Tiiän tunteen, mulle kävi samalla tavalla sen kanssa ja se pyys mut kylille ja kysy ”alax” ja sanoin joo!!! ♥

pyydä vaik kylille

:)

Jos et asu hirvee kaukana siitä nii voit pyytää vaikka sun entisiä luokkalaisia ja tietysti sitä pelaan johonki esim. Jalkapalloo. Sitte sanot sille että voisko se jäähä sen jälkee jos haluat olla sen kaa. Ja sitte pyyät josku toistekki sitä johonki ja sillä lailla:)…

Kaisa

Musta tuntuu, että se tyttö tykkää susta vaan ystävänä. Jos se niin on sanonut niin ei kannata elätellä turhia toiveita. Hän puhuu sinulle siksi enemmän, koska olette ystäviä. Ei kannata alkaa piirittämään häntä, koska silloin voit särkeä sen mikä teillä jo on -ystävyys. Suosittelen siis etsimään jonkun muun, joka ois kiinnostunut. Itselleni kävi niin erään kaveripojan kanssa että aloin häntä piirittämään kun en uskonut hänen sanojaan. Lopulta ystävyys sitten loppui.

kalle

moi! kerro tytölle, että tykkäät hänestä. kirjoita hänelle whatsapis viesti, että tykkäät hänestä. niin mäkin tein ja mulla on ihana tyttöystävä.
onnea sulle! :)

sipuli

Tietenkin voi.

Azzie

Tietysti, miksei voisi olla? Yhtä lailla mitä voi olla tunteita työkaveria tai jotain harrastuksessa olevaa kaveria kohtaan. Ihastuminen harvemmin on kiinni paikasta.

Nimetön

Kyllä voi koska minä ja mun hyvä ystävä ollaan hyviä ystäviä mutta meillä on myös tunteita toisiamme kohtaan mutta meistä ei kumpikaan uskalla tehdä aloitetta

TiedänTunteen

Itselläni on ollut ihan sama juttu. Jossain vaiheessa aloin sisällyttää snäppeihin enemmän sydämiä ja hän vastaili samoin. Lopulta kerroin hänelle lyhyellä snäpillä tunteistani… Ja hän vastasi tuntevansa samoin. Eli kannattaa vaan rohkeasti kertoa tunteistaan!

CRAZYdude

Jonkunlainen hyvä teko voi tehdä vaikutuksen ihastukseesi. Esim. Kirjeen lähettäminen, auttaminen, lohduttaminen tai joku muu tapa. Tsemppiä! :)

12v tyttö

Siis… Oon ollu nyt melkee pari kuukautta ihastunu yhtee poikaa. Se on mun kaa samal luokal, mut se on mua pari vuotta vanhempi. Must tuntuu et meist on tullu nyt jotenkii ”läheisempii”. Tuntuu et se välil kattois mua sillee tosi jännäst. Se on ihan helvetin hauska ja mukava tyyppi.Mä en vaa pysty sanoo sille mitää ”et hei, mä oon ihastunu suhun”. Mitä mä teen?

Vastaa aiheeseen: Ihastus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top