Siirry sisältöön
Juups

Olen ihastunut erääseen poikaan ja hän on minuun ainaki kaverini väittävät niin. En ole itse sanonu pojalle tunteistani koska pelkään että poika haluaa heti seurustella ja tehdä asioita joihin minä en koe olevani valmis minua siis ahistaa jo pelkkä ajatus suhteesta. Olen aikasemmin ollut lyhyissä suhteissa mutta kaikissa minua on ahistanut kamalasti. En siis voi seurustella ilman että ahdistaa. Mistä se johtuu? Tykkään pojasta oikeasti ja tiedän että hän minusta. Mutta en koe olevani valmis suhteeseen? Ikää minulla on jo 15 vuotta. Miten voin sanoa pojalle että tykkään siitä mutta en halua seurustella:(

Nimetön

Oon melko samassa tilanteessa. Itse olen kyllä 13. Sanot vaan pojalle, että olet kiinnostunut (esim. snäpissä) ja kerrot, että haluaisit tutustua ensin kunnolla ja olla vain kavereita ja jos isompia tunteita syntyy niin voisitte sitten vasta seurustella. Eli ei kannata sanoo vaan että: ”Moi! Mä tykkään susta, mutta en haluu seurustella.”
Ja eihän ihastumisen tarvitse johtaa mihinkään seurusteluun voitte olla vaan kavereita :)

Hhh

Sano suroraan. Kannattaa kertoo sama mitä täs kerroit. Kyl se ymmärtää!

helpp you

mene ja sano 14 v poika

Tippu98

Tätähän se ensi-ihastuminen on: https://www.youtube.com/watch?v=Jqo6Bz8zYZM

Samaistun

Olin itekin joskus tilanteessa, jossa tykkäsin eräästä pojasta. Tunne oli molemminpuolinen, mutta ei koskaan päästy seurusteluun asti, oltiin vaan sellasessa välitilassa. Myöhemmin tajusin sen johtuneen siitä, etten vaan yksinkertasesti ollu valmis seurustelemaan.

Kannattaa kuunnella sitä omaa fiilistä. Jos seurustelu ahdistaa, niin ei oo mitään kiirettä ryhtyä siihen. Voit ihan hyvin tutustua siihen poikaan paremmin vaikka vaan kaverina. Jos myöhemmin tuntuu, että oisit valmis viemään asioita eteenpäin, tee se sitten. Älä turhaan vielä kiirehdi! :)

ihastunut

Eli oon tosi hyvä kaveri yhen pojan kanssa mut yhtäkkiä oon alkanut tykkäämään siitä. Tiiän että sekin on musta. Mut en usko että meistä tulee mitään koska tänään se oli koko pv toisen tytön kanssa kahdestaan niillä. Se sanoi mulle eilen että ei todellakaan tykkää siitä tytöstä mutta näin heidät ulkona tänään ja he oli lähekkäin. Mitä teen?

Vastaa aiheeseen: Ihastus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top