Siirry sisältöön
Hämmentynyt o////o

Ongelmana on oikeastaan se kun oon vaan niin hämmentynyt….

Rupesin tietämättäni tykkään eräästä rinnakkaisluokkalaosestani. (on siis poika) Kaverini sitten möläytti tämän sille ja joka ikinen koulun 5 lk poika tiesi tästä. (Olen siis 6lk nyt). Tilanne meni nopeasti siihen että pojat tuijottivat minua ja kyselivät onko tämä persoona kiva. Myöhemmin poika johon olin ihastunut totesi että tykkää minusta mutta pari päivää myöhemmin sanoi ettei halua olla kanssani tai mitään… Sitten kuluikin sellaiset puoli vuotta ja olen huomannut etten pääse tästä kyseisestä pojasta mitenkään yli, ja tykkään hänestä vieläkin, vaikka en oikein hyväksy sitä. Hän kyllä tuijottaa minua aina välillä ja kerrän hymyili ha vinkkasi silmää. Tämän jälkeen olen ollut ihan hämmentynyt mistä oli kyse.

En vaan tiiä mitä pitäs tehä….

Kata, verkk@ri

Moi,

Aikaa on kulunut jo jonkin verran joten ehkä voisit ottaa puheeksi että onko hän edelleen sitä mieltä ettei halua olla yhdessä kanssasi? Ehkä tilanne voisi olla muuttunut? :)

Auttava tyttö!

Moi! Itselläni on ollut monta kertaa tuo sama tunne!! Kannattaa vaikka laittaa viestiä tälle pojalle. Ja jutella hänen kanssaan ja katsoa miten tilanne etenee😊toivottavasti tämä auttaa sinua edes vähän! Tsemppiä👍🏻

vittu tartten poikaystävän! oon 13v

Mä oon käyny OMEGLESSA yritin löytää sieltä poikaystävän mut en läytäny. Auttakaa pliis!!!!

Vastaa aiheeseen: Ihastus?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top