Siirry sisältöön
7 luokkalainen

Eli siis oon 7lk niinku varmaa kaikki älyy mun nimestä mut siis mä tykkäsin yhestä mun luokkalaisesta 7lk syksyllä ja seki tykkäs musta ja me alettiin seurustella. Mut me erottiin vähän ajan päästä koska se seuras mua AINA kaikkialle ja ku se pelas mun kavereiden kans ni sillon se haukku ja oli töykee niille, no en sit tietenkää sallinu sitä ja erosin siitä. Meiän välit sen kanssa ei oo ollu todellakaa mitkää hyvät et pari päivää sitte kysyin siltä et ”ollaanks me kavereit?” Ja se vastas et ”en tiiä, ollaanko?” Ja vastasin et ”no kyl se mulle käy” ja se vastas ”okei”. Ja nyt mä oon ehkä niinku ihastunu siihen uudestaan (heh)😅 👉👈 kysyin siltä joskus hiukan ennen jouluu et vieläks sil on tunteita mua kohtaan ja se vastas et ei oo. Mut nyt täl viikol tunneil ku meiän välille on tullu katsekontaktei ni ne on tuntunu jotenki erilaisilta ja se on jopa puhunu mulle ja käyttäytyy vähän samanlaisesti ku sillon syksyllä ku se tykkäs musta. Ja nyt mä vaan haluisin tietää et mitä se ajattelee musta ja mä oon ite jänishousu ku en uskalla kysyy siltä et mitä se aattelee musta joten oisko teillä mitään vinkkei miten voisin saada tietää et onks se kiinnostunu musta vai ei tai et tykkääks se musta ees kaverina ku en oo ihan varma et ollaanks ees kavereit xd. Terveisin ihastuksesta sekaisin mennyt 7 luokkalainen.

Ketsuppi

Hmm, mulla ei oo suoraa vastausta, mutta jos alkaisitte uudestaan seurustelemaan, aiemmat ongelmat vois palata – ja sitähän et tietenkään halua. Tiedät itse varmaan tilanteen paremmin, mutta jos tiedät, että aiempi käytös ei uusiudu, niin voisit ehkä sitten kysellä häneltä? Mutta jos palaatte yhteen ja käytös uusiutuu, niin ethän sitten jää sen suhteen vangiksi :(. Tulipa surullista.

Kuitenkin, toivon sulle parasta ja mieti iham rauhassa miten toimit! Hyvää jatkoa! 💓💓

7 luokkalainen

Ketsuppi
Kiitos vastauksesta! Toki tämä on mahdollista että aiemmat ongelmat uusiutuisivat mutta siinä tilanteessa en kyllä enää jatkaisi kyseisen henkilön kanssa. Enkä muutenkaan oikein tiedä mutta kiitos vielä ja hyvää jatkoa sinullekkin😊👋🏻

Vastaa aiheeseen: Ihastus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top