Siirry sisältöön
Joku_poika

Olen 13v poika ja olen ihastunut luokkalaiseeni. Koska menen yläasteelle ja menemme eri kouluihin niin en luultavasti tapaa häntä enää koskaan. Lähetin hänelle aikaisemmin viestin jossa kerroin tunteistani. Hän kertoi pitävänsä minusta kyllä mutta vain ystävänä. Olemme jollain tasolla ystäviä ja hän on minulle usein kiltti vaikka häntä ärsytän tahallani. Kerran hän loukkaantui siitä mitä olin tenhnyt ja pyysin anteeksi koulun jälkeen tekstiviestillä. Siinä vaiheessa emme olleet kovin läheisiä ystäviä joten ihmettelin kuinka hän pystyi antamaan minulle anteeksi niin nopeasti ja helposti. Hän on todella kiltti ja se on yksi asia mistä pidän hänessä. Silloinkin kun kerroin hänelle tunteistani hän vielä erikseen lupasi olla kertomatta kenellekään. En tiedä kuvittelenko vain mutta luulen että hän pitää minusta enemmän kuin muista pojista sillä hän puhuu minulle enemmän kuin kellekään toiselle pojalle. Hän katselee minua aika usein tai siltä se ainakin tuntuu. Syy miksi tämän tänne laitoin oli se että haluaisin apua siihen että miten jatkan tässä vaiheessa. Miten lähestyisin häntä uudelleen. Voisin pyytä häntä lähtemään jonnekin mutta se voisi olla hieman outoa koska emme ole aikaisemminkaan olleet yhdessä vapaa-ajalla vain koulussa mutta voin yrittää. Onko mitään muita hyviä ideoita?

girl13yo

Tiiän tunteen, mulle kävi samalla tavalla sen kanssa ja se pyys mut kylille ja kysy ”alax” ja sanoin joo!!! ♥

pyydä vaik kylille

:)

Jos et asu hirvee kaukana siitä nii voit pyytää vaikka sun entisiä luokkalaisia ja tietysti sitä pelaan johonki esim. Jalkapalloo. Sitte sanot sille että voisko se jäähä sen jälkee jos haluat olla sen kaa. Ja sitte pyyät josku toistekki sitä johonki ja sillä lailla:)…

Kaisa

Musta tuntuu, että se tyttö tykkää susta vaan ystävänä. Jos se niin on sanonut niin ei kannata elätellä turhia toiveita. Hän puhuu sinulle siksi enemmän, koska olette ystäviä. Ei kannata alkaa piirittämään häntä, koska silloin voit särkeä sen mikä teillä jo on -ystävyys. Suosittelen siis etsimään jonkun muun, joka ois kiinnostunut. Itselleni kävi niin erään kaveripojan kanssa että aloin häntä piirittämään kun en uskonut hänen sanojaan. Lopulta ystävyys sitten loppui.

Vastaa aiheeseen: Ihastus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top