Siirry sisältöön
Ujo [Osa nimimerkistä poistettu]

Olen snäppäillyt kohta VUODEN yhden pojan kanssa (naamakuvia, jos sillä on väliä) mutta toisiaan musta tuntuu et mä oon ehkä vähän ihastunut siihen, vaikka me ei edes olla puhuttu koskaan mitään ja nyt mietin onko se vaan noloa alkaa jutella yhtäkkiä. Täs on viel yks mutta koska tää poikahan on siis mun kaverin entinen ihastus (siitä on tosin jo 2 vuotta) mut mun kaveri nykyään seurustelee toisen pojan kanssa. Teenkö silti pskasti mun kaverille jos alan jutteleen tälle pojalle? Ja mitä mä edes puhun sille pojalle!!?!?!

Joku

Kannattaa ainaki koittaa, ei siinä ole mitään menetettävää. Ja jos kaveri on ollut 2v sitten ihastunut siihen ei sillä nyt kai enää oo väliä? Ja jos oot sitä mieltä et on kannattaa puhuu sen ittensä kanssa…

lemmentohtori

Ensinnäkin mielestäni se ei ole väärin tykätä ystävän vanhasta ihastuksesta varsinkaan jos niillä ei ollut mitään vakavampaa juttua, siitä on kauan aikaa ja ystäväsi seurustelee toisen kanssa eli kaikki on fine.
Sinun kannattaa ehdottomasti aloittaa keskustelu ihan jollain simppelillä kysymyksellä esim. oliko nimesi (…) ja keskustelua voi sulavasti jatkaa kysymällä tämän ikää ja asuinpaikkaa (ellet jo tunne tätä), mielenkiinnon kohteista, harrastuksista jne. (yritä välttää kysymyksiä joihin vastataan kyllä/ei)

Tässä muutamia hyviä kysymyksiä mielenkiintoisiin keskusteluihin:
– Minkälaisesta musiikista pidät / kuka on sun lempi artisti
– Katsotko tällä hetkellä mitään sarjaa / mikä on sinun lempi sarjasi ja elokuvasi
– Ketä perheeseesi kuuluu, onko sisaruksia tai lemmikkejä / minkä lemmikin haluaisi
– Mitä sovellusta käytät eniten
– Mitä opiskelet/haluat opiskella ja mitä haluat tehdä työksesi
– Pidätkö matkustamisesta ja minne haluaisit matkustaa eniten
– Mitkä ovat suurimmat unelmasi ja mitkä niistä haluat toteuttaa elämässäsi
TOIVOTTAVASTI OLI APUA :)

Dream🥀4ever

Et petä kaveriasi vaikka puhuisitkin sille pojalle. Eikä ole noloa alkaa juttelemaan.
Voit vaikka kysyä aluksi, että moi miten menee? Mulla on tylsää niin voitko jutella? tai jotain siihen tyyliin. Kannattaa myös puhua asiasta tälle kaverillesi ja katsoa, miten hän reagoi. Jos hän todella on oikea kaveri( ja uskon toki, että on) hän antaa sun jutella tälle pojalle ihan rauhassa.
Tsemppiä!

Joku011

Ei se mitenkään noloa oo, Kysyt vaik kuulumisia tai jotain. Musta se ei oo mitenkään väärin sun kaveria kohtaan, Jos tää kaveri on päässy yli asiasta ja seurustelee :)

Dreamer✨️🧿💋

No kysy että haittaako se sitä sun kaveria?

Verkkari

Hei Ujo!
Kiitti viestistä, ja voin ihan suoraan sanoa ettei siinä mitään noloa oo alkaa jutella jonkun kanssa. Jos ootte jaksanut snäppäillä vuoden niin on varmaan sekin iloinen jos saa puhua sun kanssa. Joten miksei vaan yrittää ei siitä haittaa ole.

Sitten toi sun kaverin juttu, niin ei sen pitäisi haitata sun kaveria yhtään koska se on jonkun kanssa yhdessä. Jos on yhessä jonkun kanssa niin ainakin toivoisi ettei sillä olisi muita ihastuksia. Ja se että se on joskus tykänny samastu tyypistä tarkottaa vaan, että ootta aika samanlaisia.
Toivottavasti kaikki menee hyvin :)

Vastaa aiheeseen: Ihastus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top