Siirry sisältöön
sellaista sitten

ite oon 010 poika ja oon vähä ihastunu yhtee tyttöön joka on 011. Kysyin kerran sen snäppiä ja nyt ollaa vähä juteltu mut sen jälkee ku tuli ilmi et oon 010 ni se laittaa mulle jotai perus shittii just seinäkuvii yms. Kyseinen tyllerö jättää snäppini toimitetulle ja vastaa vasta aamulla tai illalla mutta snäpscore silti nousee. Tyttö myös asuu semi kaukana mut ihan sillee junamatkan päässä ni oon vähän mietiskelly et onko tässä järkee vai pitäiskö mun kysyy et kiinnostaako sitä yhtään ja haittaako sitä et oon vuode vanhempi ja surra sitte myöhemmi jos huonosti käy

Viel myös sellane et onko se huono merkki jos tää tyttö laittaa snäppistooriin shoutout for shoutout jolleki pojalle. (ja jos sillä jotain väliä niin poika ilmeisesti polttaa vapea)

tyttö 011/13

en iha ymmärrä et mikä siinä on nii paha jos oot vuoden vanhempi 🤨sinuna ainakin ehkä kysyisin siltä, ja tosta snäpstory jutusta en tiiä🤷🏼‍♀️

14w tytteli🪩

Kysy ihmeessä siltä tytöltä että kiinnostaaks sitä sä ja yms, ite ainakin haluisin että joku poika just kysyis että kiinnostaako tai mitää vastaavaa.
Jos tyttöä ei kiinnosta nii sä kyl löydät vielä muitakin.
Ja tost sfs nii en oo varma onks se huono merkki mut jos mun kohalla joku poika tekis tytöst sillai nii se ois mun mielest 🚩
Toivottavasti tää autto ees jotain tyyppii

:)

Moi! Oon 010 tyttö ja en tiedä mitään oikeeta vastauksia mut täs mun mielipide.

Ensinnäkin oon ilonen et meiän ikäset pojatkin on ihastuneita koska se on aika harvinaista ja yleensä kaikkii mut kavereita vaa kusetetaan ja halutaan vaa leikkii niiden tunteilla ku pojat yleensä tekee nii. Ja no eipä mullakaa kovi hyvi oo menny ku kaikki mun edelliset ihastukset vihaa mua ni nyt ei sit oikee oo.

Mut siis en oikeestaa tiiä yhtään tapausta et jotain tyttöö haittais jos poika ois vanhempi tai melkeen aina me tytöt tykätään vaa vanhemmista pojista tai sit saman ikäsistä mut nii luulis ettei se haittais vaa päi vastoin et oot sitä vanhempi.

Mut jos se kerran yht äkkii alko käyttäytyy silleen niiku kerroin ja vähä niiku ingnooras sut ja vihottelee nii tuleeks mieleen mitää muuta mitä oisit sanonu tai tehy joka vois tehä tän tytön vaik kateelliseks tai jotain?

Ja en tiiä oikee onks sil välii et kui pitkä väli matka ku en oo ite ollu suhtees mut se riippu kai. Mun yks kaveri on ollu yhes yhen pojan kaa jo pitkään eikä ne mun mielest oo ees tavannu livenä tai sit kerran mut ne tutustu snapis ja niil on välimatkaa useempi tunti mut hyvin on tähä asti menny. Sit taas mun yks kaveei joka on mua vähä vanhempi nii sano et kaukosuhteet ei toi et ei oo järkevää ees yrittää. Mut luulen et se riippuu niist tyypeist jotka on suhtees et joillain toimio joillain ei. En sanos ettei ois järkee yrittää.

Mut jos mun mielipiteel on mitään välii niin suosittelen todellakin koittamaan puhua tälle tytölle suoraan. Ei mitenkään haastavasti vaan koita valita hyvin sanat mut yleensä tytöt just tykkää pojissa siitä et ne osaa puhuu ja sillee kommunikoida et en mä tiiä voi olla et tää tyttö testaa vaa et välitäks sä siit oikeest tai jotain. Ihmiset on erilaisii ja kaikki on yksilöitä. Kannustan yrittämään ja koittamaan puhua sen kanssa suoraan.

Tsemppiä!! :)

Vastaa aiheeseen: Ihastus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top