Siirry sisältöön
Tavallinen tyttö

Moikka kaikki!
Oon 16-vuotias tyttö ja mun ”ihastus” ja siksi niin sanottu ihastus, koska en tiedä tykkäänkö hänestä. Hän on vuoden nuorempi ja asuu eri kaupungissa, mutta ei kaukana; noin kolmen varttin ajomatkan päässä. Ollaan tutustuttu snapchatissa ja seurataan instagramissa. Hänen kanssa laitetaan tyhjiä kuvia joka päivä ja jutellaankin, mutta ei koko aika. Juttelu on ihan tavallista. Toisinaan hän ignooraa tyhjään kuvaan ja yleensä myöhemmin jotenkin selviää siihen olevan ns syy, esim kerran hän meni jääkiekko-otteluun jne.
En tiedä pitäisikö minun tehdä jotain, vaikka en tiedä tykkäänkö hänestä. En myönnä että tykkäisin hänestä itelleni, mutta silti se on usein mielessä. Hän joskus sanoi ”yritän jutella enemmän niin voidaan tutustua” (hän ei ole aktiivisin snäppääjä). Kuitenkin tuntuu, että hän tykkäisi jostakusta muusta tytöstä. Meillä on myös samanlainen huumorintaju ja sarkasmi. Tajutaan toistemme juttuja ja nauramme. Mitä siis minun pitäisi tehdä hänen suhteen? ja Onko hän lainkaan kiinnostunut minusta? (ollaan snäpätty yms aktiivisesti niin noin pari kuukautta)

15v tyttö

Mul on vähän sama ongelma kun sulla, paitsi en uskalla mennä jutteleen sille IG:ssä
En edes tiedä tietääkö hän minun olemassa olostani, en ole koskaan jutellut tälle.

Okei, veli pelaa futsalia ja tämä söpö poika oli vastustaja joukkueen maalivahti, mua aina ärsytti kun velin joukkue teki maalin ja kerran veli taklas sen niin että se kaatu, mä tyylii huusin raivosta siel salissa.

Tiedän sen nimen, iän ja no asuin kaupungin tai ainakin se pelaa Kemin joukkuees, löydettiin sen joukkueen IG bestiksen kans ja sitä kautta pojan IG

Mä en vaan osaa puhuu pojille, ku en oo koskaa seurustellu ja kaikki omanki luokan pojat vihaa.

Must kyl vaan tuntuu ettei se tykkäis musta, niin ku mulle aina käy😞

Vastaa aiheeseen: ”Ihastus” eri kaupungissa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top