Siirry sisältöön
Ongelmia on

No yks altti on tosi söötti mut se vaihto kouluu joten en nää sitä usein tarkoittaako kun se aina kiusas mua niin et voisiko se lämmetä muhun.oon 12 nuori hoikka tyttö puna-ruskeet hiukset käytän pilli farkkuja ja puoli pitkää paitaa onko silleen ok vaan kauhee itteni mielestä oon outo kun oon tavallaan sairas.mua kiusataan ja kun se vielä oli meidän koulussa se puolusti mua ja kun oli murhe kysy mikä on onko apua se on vuoden kaks vanhempi mut onko mul mahiksii pojat auttakaa oikeesti!!!!!!!

Nimetön

En sanois etteikö sulla ois mahdollisuuksia, sillä eihän kahden vuoden ikäero vielä ole mikään kauhean iso. Etkä sä oo yhtään sen huonompi vaikka sua kiusattais, itsekin oon ollut koulukiusattu ja vaikka mitä muuta! Jos hän oikeesti pitää susta, hän ei välitä siitä. Muussa tapauksessa sietääkin mennä. Mulla ja eräällä toisella pojalla on ystävyys hyvällä pohjalla, sillä ollaan voitu kertoo itsestämme toisillemme synkempiäkin asioita, ja toinen on kuitenkin pysynyt aina tukena.

Tämän tekijä

Joo no se altti ei välitä vaikka oon niinkun sairas (mul on yks paha vamma) näin sen tänään kävelemäs,mua alko pyöryttää ja kaaduin se näki ja herätteli sit kun heräsin se kysy ootko ok? No sit kun sanoin oon niin se kysy voidaanko mennä joskus syömään ja sovittiin aika ja paikka. Se on huomenna ja taarviin apuu pukeutumises ja miten käyttäydyn apuu?

Vastaa aiheeseen: Ihastus eri koulussa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top