Siirry sisältöön
Masentunut98

Moi, olen 15v poikan ja olen miettinyt että miksi ihastukseni tykkää muiden kuvista, eikä minun, eikä seuraa minua instagramissa vaikka seuraakin muita poikia, joita ei edes tunne? Haluaako hän saada minut kateelliseksi vai mikä tässä on? Vihaako hön minua? Kyllä hän tietää että minulla on instagram ja varmasti huomaa päivitykseni fb:ssä. Kyllä hän joistakin tykkää, esim. Jos laitain vaikka että ”Hyvää lomaa kaikille”. Masentavaa :( ja normaalisti koulussa hän käyttäytyy minua kohtaan ystävällisesti, jutellaan välillä ym. Mitä olen tehnyt väärin??? Kertokaa joku!

Samaistuja

Olen itse samassa tilanteessa. Paitsi että olen tyttö ja ihastukseni poika. Se ei hyväksy minua kaveriksi fb:ssä eikä seuraajaksi instagramissa. Se tietää että tykkään siitä. Oon tykkännyt siitä 7 vuotta ja tuntenu 12 vuotta. Oltiin pienenä parhaat kaverit. Mutta jotenki etäännyttiin kun mentii (eri) kouluu. Asutaan naapureissa, mutta jutellaan tosi harvoin, kun se vastailee vaan silleen tosi lyhyesti eikä oikee puhu mulle. Yrityksistä huolimatta se vaa tuntuu välttelevan mua! En tiedä mitä tehdä!!!

Masentunut98

Onneks en oo ainoa sitte tän asian kanssa :,( mutta en tiesä mikä siinä on että ei voi painaa sitä seuraa-nappulaa. Sen kaveritki seuraa mua xD vaikka en ole heidän kanssan missään tekemisissä lol

Vastaa aiheeseen: Ihastus ignoraa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top