Siirry sisältöön
15v/-00 tyttönen

Olen ihastunut yhteen poikaan. Hän on -97, nyt 18 mutta täyttää kesällä/kesäkuussa 19. Onko ikäeromme mielestänne liian suuri (olen itse siis 15, loppukesästä/elokuussa 16).

Tutustuin häneen paremmin yhteisessä harrastuksessa (isos-toiminta). Hän tuntee äitini, koska äitini on seurakuntatyössä ja poika on ollut mukana toiminnoissa kauan. Vanhempamme tietääkseni tuntevat. En tiedä miten voisin ilmaista kiinnostukseni hänelle vai kannattaisiko edes…

Hän on ihanan positiivinen ja moikataan aina kun nähään (joskus halataan). Hän on mukava ja haluaisin tutustua paremmin. Ääää…..en tiiä mitä tekisin

Sinänsä haluan sanoa mutta koska ikäero ni en sit tiiä

VK

Hei!

Selailin vanhoja aiheita ja halusin herättää joitakin. Anteeksi siitä, ettei vastauksia ole tullut.

Ihastuminen on hieno tunne. Mikä voisikaan olla mahtavampaa? Ihastuksesi kuulostaa henkilöltä, joka haluaa kaikille vain hyvää ja on aktiivisesti vapaaehtoistyössä mukana. Hienoa!

Oletko kertonut tunteistasi hänelle? Et maininnut viestissäsi sitä. Ikäerolla on kumminkin väliä, varsinkin mitä nuoremmasta henkilöstä on kyse. Laissakin on kohtia liittyen seurusteluun, joihin ei ole kuitenkaan yksioikoisia vastauksia. Ei ikäeronne ole este, se ei ole tavattoman suuri. Mikään ei kiellä seurustelua heti. Säännöillä vaan pyritään turvaamaan nuorten terve kasvu ja kehitys ja tapauksissa jossa joku henkilö ei ole vielä kehitykseltään valmis seurusteluun.

Rohkaisisin sinua kertomaan tunteistasi ihastuksen kohteellesi, mikäli pystyt siihen. Jos et pysty vielä, odota sitä oikeaa aikaa. Älä niitä ikäeroja mieti niin paljoa. Tavallaan ne voisi kokonaan unohtaa silloin elokuussa. Mutta aikaisemminkin voi seurustella, jos molemmat siihen suostuu. Niin myös tietty jatkossakin.

Onnea matkaan ja kaikkea hyvää sinulle!

Vastaa aiheeseen: Ihastus ja ikäero

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top