Siirry sisältöön

Ihastus ja toinen tyttö. (Vastaa jos osaat ”lukea” tyttöjen ajatuksia)

15v poika

Syksyllä kysyin yhdeltä koulussani olevalta tytöltä (sanotaan häntä vaikka lauraksi) että onko hän ihastunut minuun ja olin siis itsekin ihastunut häneen mutta en saanut mitään vastausta silloin ja sen jälkeen hän on katsonut minua koulussa entistä enemmän.

Nyt myöhemmin syksyllä ihastuin luokallani olevaan tyttöön (sanotaan häntä vaikka viiviksi), joka myös vaikutti olevan ihastunut minuun, joululomalla kysyin viiviltä että onko hän ihastunut muhun mutta hän vastasi että ei ole, tämänkin jälkeen olen ollut ihan ihastunut häneen ja edelleen luulen että hän oikeasti olisi ihastunut muhun mutta ei olisi sitä uskaltanut sanoa.

Ja nyt en tiedä että mitä pitäisi tehdä, joten jos osaat tämän pohjalta auttaa tai edes sanoa että ovatko he ihastuneita minuun vai eivät niin auta.

girl_♡

Jos he sanovat, että eivät niin sillon luultavasti se on ei.

15v poika (Aloittaja)

Vastaus ekalle vastaajalle: Okei, mutta luuletko että olisko Laura ihastunu kun hän katsoo mua (ja myös välttelee mun katsetta) välitunneilla ja käytävillä vaikka ei silloin vastannut onko ihastunut muhun.

Tyttö

Moi! Kannattaa vähän selvittää että onko se Laura vaikka kiinnostunu jostain toisesta. Jos on kiinnostunut tai seurustelee jonkun toisen kanssa niin sillon ei on ei. Kannattaa vähän selvittää taustaa, siitä voi päätellä paljon. Tsemppiä sinne

Vastaa aiheeseen: Ihastus ja toinen tyttö. (Vastaa jos osaat ”lukea” tyttöjen ajatuksia)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top