Siirry sisältöön
surupoizu

Moi, tykkään yhestä luokkakaverista ja jossain vaiheessa hän tuntui pitävän minustakin, en tehnyt kuitenkaan aloitetta koska olin hieman epävarma. Nyt hän tykkää yhdestä hyvästä kaveristani ja puhuu hänelle joka välkkä ja tunnilla jos sattuu istumaan siinä vieresssä. Ne nauraaki yhessä ja se tuntuu tosi kipeeltä ja pahalta. Haluukse saada mut vaan kateelliseks vai onko kaikki toivo jo menny? Pls vastatkaa :(

joku

Nyt meet ilosesti ja rohkeesti sen tytön kanssa puhumaan. Mee vaikka sen kaveris kanssa puhumaan sille ja koita olla vaa hauska ja ilone. Ja jos voit, nii kikkaa sille. Kikissä tms. voit alottaa keskustelun vaan sanomalla ”Moi ;D” tai vaikka kysymällä läksyä. Ei sun tarvii sille heti mitää sanoo että ”rakastan sua <3 <3 <3" vaan anna sille käsitys että säkin oot hauska ja kiva. Ei se sun ihastus oo rakastunu siihen kaveriis välttämättä. Vielä ehdit tehdä ihastukseesi vaikutuksen, kunhan et ole vain tyyppi joka mököttää sivussa kun ihastuksella ja kaverillasi on hauskaa. Mene sinne, ja kysy, miksi on hauskaa ja liityy nauruun mukaan. ;) Pystyt siihen, jos olet rakastunut häneen, et pelkästään ihastunut. Tsemppiä sulle!

tyttö

Mulla on ongelma
Mä olen kertonut yhelle pojalle et tykkään siit ja me viestitellään päivittäin mut mä oon myös ihastunut yhteen mun kaveriin joka on tyttö mä en enää oo varma mun tunteista D:

Vastaa aiheeseen: Ihastus rakastunu toiseen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top