Siirry sisältöön
Liian ujo

Olen ihastunut 9. luokkalaiseen poikaan. Olen itse 7. luokalla. Ollaan kateltu toisiamme useasti, muttei koskaan puhuttu. Olen ujo ja pelkään, että jos menisin juttelemaan sanoisin jotain typerää tai en saisi sanoja suusta. Hän lähtee pian lukioon enkä mä sitten nää häntä juurikaan enää. Haluaisin kovasti osoittaa kiinnostukseni, mutta miten? :(

tuntematon

kannattaa pyytää joltain sen pojan numero tai lähettää sille salainen kirje …..jossa et kerro itseäsi vaan esim. t:7. luokkalainen tyttö ….. ja joskus voit yrittää saada katsekontaktin siihen nii sitte se varmaa huomaa et sä lähetit sen kirjeen tai jotain vastaavaa onnea!

iadeinluv

Sori en voi neuvoo, ja mäkää en tiiä et mitä tehä myöskää. Mäki oon 7-luokal ja ihastunu yhtee poikaa, joka on munkaa samal luokal, ja se on mun mielest nii söpö, enkä saa sitä mun mielest hetkekskää. Mä kuulin mun kaverilt et se lähetti sille viestin et se tykkää musta aprillipäivänä. Katsoin sitä viestii, mut en uskonu, koska aprillipäivä. Se olis voinu olla pilaa. Sit semun kaveri lähetti sille viestin, et mä tykkään siit (sillon mä en ollu ihastunu ja tuskin huomasin sitä poikaa) sit se viellähetti sille mun numeron ilman lupaa. Suutuin, mut se vaa sano et se on vas puhelinnumero. No ei tod! Sit seuraavana päivänä musantunnin jälkee yks toine mun kaveri tuli sanoo et se tykkää musta ja aikoo tulla sanoo sen mulle ja sit loputki mun kaverit tuli sanoo mulle samaa. Sit mua ujostutti ja en yhä uskonut. Kysyin et mis se ei sit oo puhunu koskaa mulle. ”Siks ku se on nii ujo” ne vastas. Nii mäki oon XD. No ei se sit koskaa tullu. Täst on noin 2 tai 3viikkoo. Sinä samana päivänä kertoin kaiken mun äidille, ja en sit saanu sitä pois mun pääst. Sit mulle tuli vaa päähä et me pussailtais XD. Se tuntui kuin mul ois ollu perkosii vatsan pohjas. Sillo ihastuin siihe. En ole enkä aijokaa kertoo mun kavereille siit kosk sit ne menis kertoo, enkä oo varma pitääks se oikeest musta. Oon epävarma! Nyt sit kaikki mun kaverit on unohtanu asian, ja kukaa ei puhu siit, nii en tiiä pitääks se must. Oon mä nähny ku se on kattonu mua ja mäki sitä ku se ei nää. Tänääki mä katoin sitä äikän luokas se just katto samaan aikaa mua ja sit käänsimme päät heti pois, ja mulle tuli pakost hymy ja olin nii lähel nauraa, koska se on vaa nii söpö ja oon ihastunu siihe, mikä selittääki sen.
Miten mä voisin lähestyy sitä ja olla ystävälline ja jutella sille? Miten saan tietää et se on kiinnostunu must?

sit saa vähä parempii numeroit ku mä (saan jotai 8 1/2-9 1/2 ja se -10-(+10) asti) pitäisköhän se mua vähä tyhmänä jos mä tutustuisin siihe ja kertoisin sit myöhemmin min numeroist jos siis sattuu aihe tulla esiin?

En tiedä

Oon siis 7.luokalla ja ihastunut myös 9.luokkalaiseen poikaan, se on myös muhun mutta 2 vuoden ikäero? Tai siis ei se oo paljoa mutta tässä iässä. Haluisin olla sen kanssa mutta meidän koulu on niin pieni että jos alkais leviämään juttu että 9.luokkalainen ja 7.luokkalainen seurustelee niin ou heel nou😂☹️

Vastaa aiheeseen: Ihastus unelmissa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top