Siirry sisältöön
Kissa

Moi
Oon siis ihastunu mun ystävään. Tän ystävän kaa me nähään max. 3 kertaa vuodessa, asutaan yli 200km päässä toisistamme. Haaveilen aina siitä et halailtais ja oltais lähekkäin… seksiä en haluais, tuntuu inhottavalta ajatuskin. Haluisin kertoo tästä tälle ystävälle, mut tiedän et se on ihastunu yhteen sen luokkalaiseen poikaan. En haluu pilata meidän välejä muutenkaa, ollaan oltu ystäviä 1lk asti. Ja vaikka ne välit säilyiski, siitä tuntuis varmasti aika vaivaantuneelta mun seurassa… kaipaisin siis apua mitä tehdä tässä tilanteessa. Ja jotta välttyisin ehkä esitettäviltä kysymyksiltä nii oon siis aromanttinen homoseksuaali.

Epäluova henkilö

Hei!
Haluan auttaa sinua parhaimman mukaan mutta en ole mikään ekspertti tässä mutta kokeillaan!
Tietääkö hän että olet aromanttinen homoseksuaali? Jos ei niin kysy mitä mieltä hän on LHBTQ+ jos hän on hyvä sen kanssa niin se on hyvä! Jos ei niin… en haluaisi olla henkilö joka kertoo tästä sinulle mutta silloin pitää päästää irti hänestä.
Toiseksi jo ensimmäinen vaihe meni hyvin niin päätä miten kerrot sen hänelle. Haluatkomielummin pistää tekstiviestin vai kertoa sen kasvotusten.
Kolmanneksi jos hänellä ei ole samanlaisia tunteita sinuun kohtaan älä sitten näytä liian vahvoja tunteita. (ihan omaksi hyväksesi)
Mutta jos tunnet itsesi surulliseksi niin älä huoli maailmassa on paljon muita ihmisiä, moni varmaan rakentaa tunteita sinua kohtaan!(jos siis haluat olla suhteessa aromantisuutesi takia!)
Mutta toivotan onnea, ja että hänellä olisi samanlaisia tunteita sinua kohtaa!<3

Vastaa aiheeseen: Ihastus ystävään

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top