Siirry sisältöön
lets help

Olen 13v poika ja olen ihastunut yhteen tyttöö. Haluan lähettää hänelle viestejä mut en keksi mistä puhua. Pelkään et nolaan itseni jos en keksi puheenaihetta

HotChocolate

Älä turhaan pelkää, uskon että tää tyttökin vähän pelkää samoja asioita, sillä oikeasti todella monet ihmiset ajattelee samoin kuin sä! :) mäkin olen todella ujo välillä ja on ihan kamalaa alottaa keskustelua kun ei tiedä mistä puhua, mutta silloin kun tajuaa ettet sä kuole vaikke kokoajan puhuttaiskaan, ja että keskustelemaan myös oppii (ja kun opitte tuntemaan toisianne paremmin alkaa keskustelu sujua ihan kuin vettä vaan!).

Voisit aluksi puhua ihan perusjutuista, niin ettei ne mene ihan heti henkilökohtaisuuksiin (se on ahdistavaa jos heti aletaan keskustelemaan tosi henkilökohtaisista asioista), kuten kysyä läksyjä, huomauttaa että tällä on vaikka kivat kengät tms, keskustella jostain teille yhteisestä ja kysyä että tykkääkö tämä vaikka jostain tv-ohjelmasta mitä säkin katot tai että onko teillä yhteisiä harrastuksia. Ihan kaikkea tämmöistä mitä nyt kavereidenkin kanssa puhutaan, ja muista aina olla oma itsesi äläkä lähde esittämään yhtään ”coolimpaa”, ”kovempaa” tai ”parempaa” mitä oikeasti satut olemaan, ihmiset sisimmässään arvostaa aina ihmisiä jotka on omia itsejään ja hyväksyy muut ja itsensä sellaisena kun on :)

Joten et oo nolaamassa itseäsi! Voin vaikka luvata että monet ihmiset ovat ajatelleet samaaj a ajattelevat nytkin, eikä puheenaiheen keksimättömyys ole häpeä, sillä hetkellä ei vaan tule välttämättä mitään mainitsemisen arvoista mieleen, siihen ei kuole :)
Tsemppiä ja siunausta sekä hyvää syksyä oikein paljon sinne!

Poika jolla vähän sama tilanne ollut

Sanot vaa sille vaik WhatsApis: ”Moi”
Niin mä ainakin tein, se toimii usein. Kyllä jompikumpi teistä siiinä pikkuhiljaa alkaa jotain puheenaihetta keksimään! :D

Vastaa aiheeseen: ihastus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top