Siirry sisältöön
Ei kukaan:(

Joo siis totaaaa, mulla on ihastus joka on oikeesti todella todella söps<3 me ollaan oltu tosi hyvii kavereita 3-4.lk mut sitte se on vähän muuttunut. Ennen se pyysi mua pyöräilee ja mä sitä, mentiin 4.lk päättäjäisiin samaa matkaa pyörällä, meil on ollu ihan hauskaa kai. Mut nykyään me ei ees viestitellä ja emt johtuukse ku mul ei oo snäppii. Mut siis nyt se on mulla vähän niinku et ei huomaisi mua, en tiiä mitä tekisin ku se on vissii et se ei haluu olla kenenkään Kaa u know, mut haluisin ees olla sen kaveri tai jtn. Mitä tekisin pyydänks kylil? Pyöräily on ns vanha juttu jo. Täst tuli aika pitkä:) mut oon siis nyt 6.lk

Katri,verkk@ri

Hei!
Kiva kun kirjoitit tänne.

Kerroitkin, että olette menneet samaa matkaa silloin 4-luokan päättäjäisiin. Voisiko kenties tätä ihastusta tavata kasvokkain esim. koulun pihalla? Tai sitten voisit laittaa hänelle viestiä ja kertoa millaisia ajatuksia sulla on. Eikä se tarkoita, että teidän pitäisi heti yhdessä olla vaan uskoisin, että haluat olla hänelle kaveri:)

Mutta todellakin pyydä kylälle ja jos se ei tunnu omalta jutulta niin voittehan tavata esim. koulun jälkeen isommalla porukalla. Siinä pääsisit juttelemaan hänelle myös kasvokkain.
Muista myös se, että jos asia mietityttää keskustele tästä luotettavan aikuisen/kaverin kanssa.

Ps. Meillä palvelee Nuortenpuhelin ma-pe klo 14-20 ja, la-su klo 17-20 numerossa 116 111.

Hyvää syksyn jatkoa ja tekemättömät asiat/teot mietityttävät vielä pitkään. Eli suosittelen toimimaan…
T.Katri,verkk@ri

Vastaa aiheeseen: Ihastus(ko?)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top