Siirry sisältöön
13v tyttönen

Oon 01 syntyny vielä 13v tyttö ja olen ihastunut samanikäiseen poikaan
Emme ole samalla luokalla joten en ole koskaan puhunut hänelle oikeastaan
Ongelma on että haluaisin tutustua häneen, mutta se on mahdottomuus minulle.. Olen todella ujo ja itsetunto maan syvyyksissä ja kaikkea mahdollista.. Välillä oon miettiny jopa lopettaa siihen ihastumisen koska en tuu koskaan varmaan edes puhumaan sille.. Mutta en vaan voi lopettaa D:
Kerran olen sen kanssa ollut tekemisissä kun koulun liikkatunnilla oli paritanssia ja sit ku olin ainoa jolla ei ollut paria niin opettaja laittoi hänet sit mun pariks. Siinä välissä ne parit kyllä vaihtu useampaan otteeseen mutta jotenkin päädyin tanssimaan hänen kanssaan lopussa. Siinä vaiheessa ei ollut enää koko ryhmän kanssa opettelua vaan etittiin joku oma pikku alue sieltä ja sit tanssittiin. Se poika oli niin syötävän söpö ja niin kohtelias ;_; Se ojensi kätensä ja kysyi että minne mennään tanssimaan..
Siitä päivästä lähtien olen katsonut sitä erilailla kun aiemmin.. Olin ihastunut häneen
Kärsin kesälomalla koska en näe häntä.. Toivon vaan kokoajan että hän olisi samoilla valinnaisaine tunneilla kuin minäkin.. Joka päivä unelmoin että se tulis puhumaan mulle tai jotain ;_; mutta sekin vaikuttaa aika ujolta joten..
Mutta mitä mun pitäis tehä? Vai teenkö mitään? Jos oot lukenu tähän asti niin voisitko vastata tähän jotain.. Kiitos että käytit kalliin aikasi tämän lukemiseen :)

HotChocolate

Heippa! :)

Toivottavasti tämä mun viesti tulee edes näkyviin jossain vaiheessa sillä en ole varma ylläpitäjien kesälomista? :)
Kerroit kuitenkin, että olet ujo ja et oikein uskalla mennä puhumaan hänelle sekä uskot, että tämä poika on myös vähän ujo.
Monesti kun on kaksi ujoa ja vähän ihastusta ilmassa, kummatkin haluaisi jutella toisilleen mutta se useasti tuntuu niin ylitsepääsemättömältä että kumpikaan ei puhu mitään.
Olisi siis hyvä pysähtyä ja miettiä haluatko puhua oikeasti hänen kanssaan?
Jos sanot kyllä, tiedätkö onko hänellä sosiaalisessa mediassa missään mitään tunnuksia?
Kiinnostuksen voi ilmaista vaikka pyytämällä facebookissa kaverin ja aloittamalla ihan jokapäiväisen keskustelun ”mitä kuuluu, miten kesäloma on mennyt” jne.
Jos tiedät missä poika liikkuu (vaikka kaupungilla jossain tietyissä paikoissa?) niin voisit mennä sinne ensiksi vaikka kavereiden kanssa ja tavata?

Usko pois, se ei ole niin vakava juttu jos aloittaa keskustelun, vaikka se siltä tuntuukin :)
Jos tämä poikakin on kiinnostunut susta, keskustelu varmasti alkaa sujua kuin vettä vain tai ainakin saatte mahdollisuuden ilmaista tunteenne.
Tosiaan, jos molemmat ovat ihastuneita niin veikkaan että hänkin haluaisi jutella sulle, siksi kannattaa miettiä että jos oikeasti haluat sitä niin hengität syvään ja toimit netissä/”oikeassa elämässä”.

Ihan varmasti pystyt siihen, kirjoitit jo tosi hyvän viestin tänne, ei varmasti ole siis mikään mahdottomuus että kirjoitat hänellekin jotain :)
Keinoja lähestyä toista on niin monta kuin ihmisiäkin, jos hänkin on kiinnostunut niin saat aika varmasti tietää sen ja teistä voi tulla hyviäkin kavereita mutta ei kannata pelätä torjumista jos sellaista tapahtuu.
Paljon siunausta ja hyvää kesää! :)

:)

Ihastuneena on jännittävää mennä puhumaan toiselle kasvokkain aluksi, joten olisiko sulla mahdollisuutta esim. pyytää häntä facebookissa yms. kaveriksi ja alkaa somen kautta juttelemaan hänelle? Ensin sun kannattaa koittaa ystävystyä häneen. Jos hänellä ei ole sosiaalisessa mediassa voit joskus kun näät hänet jossain, niin moikata vaan iloisesti ja joskus pyytää häntä vaan hengailemaan sun kanssa. Olen itsekkin ujo, mutta voin sanoa kun uskaltaa mennä puhumaan ihastukselleen niin tulee voittajafiilis! Kannattaa vain sponttaanisti päättää että ”nyt teen sen!”.
Toivon, että musta oli edes jotain apua, onnea yritykseen! :)

Vastaa aiheeseen: Ihastusongelmia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top