Siirry sisältöön

Ihastuuko pojat ikinä yksinäisiin tai kiusattuihin tyttöihin?

Ujotyty

Moii! Oon vähän ylin kuukauden kuluttua 16v tyttö ja en todellakaan oo mikään ”suosittu”. Mua on kiisattu melkeen aina ja syrjitty ja oon täl hetkel yksinäinen ja oon miettiny sitä et ihastuuko pojat ikinä kiusattuihin tyttöihin vai nolottaako se heitä jne..:o saattaa kuulostaa typerältä tää mun viesti mut oon vaa miettiny tätä omassa päässä :) omasta mielestä oon kiva ja ystävällinen ja nätti/hyvä kroppainen tyttö :) eli siis onko mahdottomuus että joku poika voisi ihastua kiusattuihin tyttöihinkin…

tytsy

Tytöt ainakin ihastuu kiusatuihin poikiin (minä) mut en tiiä ihastuuko poja

Poju14w

Mua on kiusattu 2 luokasta asti ja se ei oo loppunu kukaan ei tykkää musta kun vaa kaverina ja kaikki mun kaverit on idiootteja… Heti ku siihen tulee vähänkin suositumti tyyppi poika/tyttö nii se vaa rupee haukkuu mua ja hakkaa. :( ja sitte ku se on lähteny nii se vaa soittaa mulle on voinks olla WTF OIKEESTI! Nii mulla on vaa motocross kavereita oon koulussa yksin. ja kyl mä ainakin niitä tyttöjä etin jotka ois kokenu saman mut ei ne musta tykkää kummiskaa vaik olisin niitten tukena puol vuotta jo :'(

Postmodernisti

Vaikka sua (viestin aloittajaa) kiusattaisiin koulussa, sulle vittultais jne. haukuttais yms. sen ei ainakaan pitäs vaikuttaa seurustelusuhteisiin, ei myöskään ystäväsuhteisiin. Mieluiten odotttaisit sellaista poikaan kuka arvostaa ja pitää susta sellasena kun olet nolostelematta. Muista tietysti ottaa itsesi tarpeet ja tunteet huomioon.

Postmodernisti

Poika, 14-vuotiaalle:

Kiusaaminen on kohdistunut aina sinuun 2-luokalta saakka. Ota yhteyttä aikuiseen, myös vanhempasi on järkevä vaihtoehto. Tietysti, koulukuraattorit, OPOt yms. ovat hyvä vaihtoehto.

Tapauksesi muistuttaa yhtä kaveriani: häntä kiusattiin 1luokalta saakka, koska oli ”erilainen” kuin muut. Se jatkui yläkouluun saakka. Hänen vanhempansa antoivat ohjeen: ”Jos joku ärsyttää, kiusaa sinua, lyö häntä nokkaan, voin tulla rehtorisi ja luokanvalvojasi luo kertomaan, että opetin poikaani antamaan vastaan”, poika totteli tätä ja teki niin kuin neuvottiin. Hän löi, joutui puhutteluun ja hänen äitinsä tuli sanomaan kyseisen asian. Jälkeen päin, poikaa ei ole kiusattu. Nyt hän on 16 vuotias. Kiusaus loppui 13 vuotiaana.

Postmodernisti

Aivan. Hän yritti hoitaa kyseistä tilannetta puhumalla. Eipä toiminut, kiitos opettajien, ketkä eivät usko häntä. Vanhemmat yrittivät puhua järkeä rehtorille, mutta eipä tepsinyt.

Puhuminen olisi auttanut, jos opettajat olisivat olleet oikeudenmukaisia, eikä 50-luvun lellikkien ottajia. Ymmärrät varmaan yskän.

Vastaa aiheeseen: Ihastuuko pojat ikinä yksinäisiin tai kiusattuihin tyttöihin?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top