Siirry sisältöön
joku

Juu elikkäs oon 14w tyttö ja siinä tilanteessa että olen ihastunut rinnakkaisluokkalaiseen poikaan, hän vaikuttaa tosi mukavalta ja söpökin on, joskus puhunutkin hänelle mutta tuntuu ettei hän enää välitä musta pätkääkään. Yritin tässä kerran ottaa katsekontaktia kun käveli ohi mutta ei vilkaissutkaan muhun päin. Mua harmittaa ihan älyttömästi ja oon niin ujo enkä kehtaa facessakaan kertoa ku pelkään et alkaa levittään jtn juorua tai vastaavaa. Jos ootte ollu samantyyppisessä tilanteessa nii kertoisitteko miten selvisitte, unohitteko vaa koko tyypin vai kerroitteko ja millä seurauksilla? Kiitos jo etukäteen :)

Nimetön

Itse unohdin koko tyypin. Kokeile kuitenkin lähestyä ihastustasi varovasti, ihan vaan ystävämielessä:). Jos sitten näyttää siltä, ettei hän ole ollenkaan kiinnostunut susta, niin kannattaa jättää sikseen, jottei tule ikäviä seurauksia.

oon kyl poika mut ihsm jos ei haittaa

Joo vähä samantyyppinen tilanne, mutta tytön kanssa. Se kyl huomas mut selvästi mu ei oikeestaa juteltu yhtää.. Pelkäsin et se ois naurettavaa koska oon lyhyempi ku se ^_^
Jaa.. Että millä seurauksilla. No: ei millää : p

00

yrittänyttä ei laiteta. Mee vaa rohkeesti juttelee lisää. Mut älä faces

Vastaa aiheeseen: ihastuuuuus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top