Siirry sisältöön
Mietteliäs Tyyppi

Hei,

Elikkäs en tiedä mistä aloittaa, mutta:

Olen huomannut, että:

Olen kiinnostunut noin: 10 – 14 vuotiaista tytöistä enkä pahemmin siitä ylemmäksi vaikka oma ikä haarukkani pitäisi olla varmaan se 14 – 16 ainakin. Olen siis 15. En tiedä yhtään, että miksi tälläinen olen, mutta olen siihen tottunut.

Toinen asia:

En tiedä miksi, mutta tykkään käyttä tyttöjen vaatteita lähinnä alusvaatteita. Olisi todella kivaa saada tietoa, että mistä tämä mahtaa johtua, mutta en pysty asiasta puhumaan kasvotusten. Äitini on yrittänyt saada minua puhumaan kouluni terveydenhoitajalle, mutta olen vaihtanut aiheen aina muuksi koska arka aihe.

Tätä olen aika kauan jo itse miettinyt, mutta en ole vastausta löytänyt.

Itselläni on manboobsit, joten sen takia varmaan on oma veikkaukseni.

Kolmas asia:

Kuin selailin yhtä verkko sivustoa nuorille niin sieltä tuli vastaan sellainen tyttö, joka muun muassa myy itseään yli 18 vuotiaille ja tyttö itse on 15v. Mitäs pitäisi tässä tehdä? Tyttö on jo laitoksessa.

P.S Kaikista näistä aiheista en pysty puhumaan kasvotusten. Sinne teidän kirje palveluun ei voi avata uusia laatikoita koska siellä on niin paljon niitä jo muutenkin.

MLL Ylläpito

Hei,

harmi, että kirjepalvelussa oli juuri silloin ruuhkaa, kun yritit sinne kirjoittaa.

On ihan normaalia, että on kiinnostunut itseään muutamaa vuotta nuoremmista tai vanhemmista tytöistä/pojista. Sinun iässäsi ikäerolla on seurustelumielessä vielä enemmän merkitystä, koska käynnissä on tärkeä ja herkkä kehitysvaihe ja niissä saatetaan olla hyvinkin eri kohdissa. Eli esimerkiksi viiden vuoren ikäero on merkittävä, kun kyseessä on 15 -vuotias ja 10 -vuotias. Mutta mitä vanhemmaksi tulee, sitä vähemmän ikäerolla on enää merkitystä. Ihastuminen itseään nuorempiin on siis täysin ok.

Jos tyttöjen alusvaatteet tuntuvat päälläsi mukavilta, niin mikäs siinä. Pääasia on se, että sinulla itselläsi on mukava olo niissä vaatteissa, mitä pidät päälläsi. Jos sinua vaivaa tämä asia ja haluaisit jutella asiasta jonkun muunkin, kuin äitisi kanssa, niin voisithan esimerkiksi kirjoittaa lapulle tästä asiasta ja laittaa siihen myös, että se on sinulle arka aihe ja siitä on vaikea puhua, ja ojentaa sen esimerkiksi terkkarille häntä tavatessasi. Terveydenhoitajalla on vaitiolovelvollisuus ja keskustelunne ovat luottamuksellisia.

Jos kasvotusten puhuminen ei tunnu lainkaan hyvältä vaihtoehdolta, voisit myös soittaa ilmaiseen Lasten ja nuorten puhelimeen 116 111. Siellä saa jutella nimettömänä ja täysin luottamuksella aikuisen kanssa.

Tuosta verkkosivusta – suosittelen sinua tekemään ilmoituksen sivuston ylläpidolle ja/tai nettipoliisille. Lisätietoa saat ainakin täältä: http://www.poliisi.fi/nettipoliisi .

Mukavaa tätä vuotta sinulle!

Vastaa aiheeseen: Ihmettelyä ja outouksista puhumista

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top