Siirry sisältöön
Jääkiekkoilija

Mitä mieltä olette jääkiekkoilijoista ? Itse seurustelen ja olen juniori leijona :) Itselläni aika juuri ja juuri riittää perheen / rakkaan kanssa olemiseen muuten olen halilla tai muuten vain urheilemassa . Haluaisin tietää miten tämänlainen urheilu vaikuttaa kaveri/ystävä suhteisiin .

jani96

mä en ite kanskaan perheen kanssa vietä aikaa, mutta muut sukulaiset juu. mä yleensä yhdistän urheilun ja kavereiden kanssa olemisen suunnittelemalla esim. että meen esim. kaveril turkuun 22km päähän kotoota fillarilla. no joo siin kestää mut se on hyvää treeniä samaan aikaan ja sit oon kavereiden kanssa ja fillaroin takas jolloin treenaan taas ja pidän tauon jolloin lihakset palautuu tai kävelen kaveri porukassa.

mä veikkaan että kannattaa viettää aikaa hieman enemmän muidenkin kanssa kuin urheilun koska se voi haitata suhteita jos vain urheilet koska kaikki voi unohtaa/ luulee että et ole heidän ystävänsä enään.

J3H

Ihmissuhteet kirjoitetaan yhteen.

”Haluaisin tietää miten tämänlainen urheilu vaikuttaa kaveri/ystävä suhteisiin.”
No sinunhan se pitäis tietää, sinä se urheilija tässä olet… Vertaa itseäsi ja läheistesi välejä parin vuoden taakse, ja katso onko näkyvissä muutoksia. Varmasti on, mutta ne voivat johtua aivan eri syistä kuin urheilu.

Järjestä aikaa lähimmäisillesi, tai ota ne mukaan urheilemaan.
Muista venyttely. :)

Vastaa aiheeseen: Ihmis suhteet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top